Україна - Північна Македонія (Євро-2020): де дивитися футбол (17 червня)

Україна - Північна Македонія (Євро-2020): де дивитися футбол (17 червня)

Україна - Північна Македонія (Євро-2020): де дивитися футбол (17 червня)
. AP

Коли та де дивитися другий матч України на чемпіонаті Європи-2020.

Після поразки у першому турі на Євро-2020 збірна України проведе другий поєдинок на турнірі. Команда Андрія Шевченка зіграє наступний матч у Бухаресті: Україна - Північна Македонія.

Матч Україна - Північна Македонія відкриє програму поєдинків сьомого ігрового дня Євро-2020. На груповій стадії чемпіонату Європи-2020 усі збірні проведуть по три матчі.

Україна - Північна Македонія: це буде п'ята зустріч між командами на рівні чоловічих збірних. Але перша саме на фінальній стадії міжнародних турнірів - Північна Македонія на Євро-2020 дебютує на рівні змагань континентальної першості.

Перевага у протистоянні Україна - Північна Македонія за жовто-синіми: дві перемоги та одна нічия. Лише одного разу перемогу здобули північні македонці - у товариському матчі, що відбувся в березні 2004 року.

Україна - Північна Македонія (Євро-2020): де дивитися

Футбол Україна - Північна Македонія відбудеться у четвер, 17 червня. Початок гри - о 16:00 за київським часом. Пряма трансляція Україна - Північна Македонія розпочнеться о 15:50.

Матч Україна - Північна Македонія стане першим у програмі ігрового дня у четвер, 17 червня. Після нього відбудуться ще два матчі: Данія - Бельгія, а також ще один поєдинок у групі С - Нідерланди - Австрія.

Україна - Північна Македонія: матч буде зіграний у Бухаресті на Національному стадіоні за присутності обмеженої кількості глядачів. Під час минулого матчу на цій арені між австрійцями та північними македонцями на трибунах були присутні 13 тисяч глядачів.

Дивитися футбол Україна - Північна Македонія онлайн можна на телеканалі ТРК "Україна", а також на каналах "Футбол 1" та "Футбол 2". Крім телеканалів, прямий ефір Україна - Північна Македонія покажуть в інтернеті стримінгові платформи oll.tv та MEGOGO.

Читайте також: Євро-2020: де дивитися турнір в Україні, хто показує Євро-2020

Офіційним радіотранслятором Євро-2020 є Радіо Промінь - онлайн матчів України наживо можна слухати на цьому радіо.

Читайте також: Трансляція Євро-2020 - слухайте наживо на Радіо Промінь

Турнірна таблиця групи С після першого туру

  1. Австрія - 3 (очки), (1 матч), 3:1 (різниця м'ячів)
  2. Нідерланди - 3 (1), 3:2
  3. Україна - 0 (1), 2:3
  4. Північна Македонія - 0 (1), 1:3
Читайте також: Перший учасник плей-оф та переможна серія Італії. Що відбулося в шостий ігровий день Євро-2020
На початок