У дитячій лікарні Дніпра рятують дівчинку, у побитті якої підозрюють матір

У дитячій лікарні Дніпра рятують дівчинку, у побитті якої підозрюють матір

У дитячій лікарні Дніпра рятують дівчинку, у побитті якої підозрюють матір
.

У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні рятують дівчинку, у побитті якої правоохоронці підозрюють матір. 13 червня чотирирічну дитину у важкому стані доставили до лікарні. “Швидку допомогу” до села викликала мати травмованої дитини.

Як розповів Суспільному завідувач відділенням дитячої нейрохірургії Володимир Агафонов, у дівчинки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, перелом ключиць, багато саден та гематоми на тілі. Зараз її перевели у стан штучної коми. Лікар каже, дитині може знадобиться ще не одна операція. Дівчинка може залишитися з інвалідністю.

“На жаль, зараз динаміка не дуже позитивна, тому що спостерігається вторинний набряк речовини головного мозку. Дитина у комі, параліч кінцівок — зберігається”, - розповів Володимир Агафонов.

Правоохоронці перевіряють версію побиття дитини матір'ю. За словами речниці Національної поліції у Дніпропетровській області Ганни Старчевської, 25-річна жінка раніше до кримінальних проваджень не притягувалася. А дівчинка - єдина дитина у родині.

Деталі справи правоохоронці наразі не розголошують. Відомо, що у рамках кримінального провадження допитали матір та біологічного батька дитини, який проживає разом з ними. Кримінальне провадження відкрито за статтею “Навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень”, санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 8 років.

Читайте також

- На Рівненщині чоловік побив на дитмайданчику 14-річну дівчину – "екстренка"

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок