На Рівненщині в полі загинув тракторист. Що відомо про інцидент

На Рівненщині в полі загинув тракторист. Що відомо про інцидент

На Рівненщині в полі загинув тракторист. Що відомо про інцидент
. ДСНС

На Рівненщині загинув кермувальник трактора. Сталось це, коли він косив траву та перекинувся у меліоративну. Тіло дістати змогли з допомогою спецтехніки та інструменту.

Виклик медики отримали у суботу, 12 червня, о сьомій вечора. Інцидент трапився у селі Кораблище колишнього Млинівського, а тепер Дубенського району. Заявник повідомив на 103, що всередині, ймовірно, є людина.

"За вказаною адресою прибула бригада з Млинівської підстанції екстреної меддопомоги. Було виявлено, що з-під трактора видніється рука людини, шкірні покриви якої синюшного кольору", – йдеться в повідомленні пресслужби "екстренки".

Самі медики підійняти людину не могли, оскільки тіло було під трактором ЮМЗ-6. Для допомоги викликали ДСНС.

На Рівненщині в полі загинув тракторист. Що відомо про інцидент
ДСНС

"Рятувальники деблокували тіло людини з допомогою спецтехніки. Попередньо відомо, що, здійснюючи покос трави, водій не впорався з керуванням, з’їхав у меліоративну канаву та перекинувся, від отриманих травм він загинув на місці події. Наразі усі обставини смерті встановлюють працівники поліції.", – каже речник Служби порятунку Дмитро Мельник.

Загиблому було 33 роки. Суспільне повідомить більше інформації з цього приводу, як тільки отримає.

Читайте також

  • На Рівненщині у жовтні 2020-го травмований водій ніч пролежав у перекинутому тракторі. Його врятували.
  • На Рівненщині внаслідок ДТП загинув тракторист. Очевидці розповіли правоохоронцям, що чоловік сів за кермо п'яний. Інцидент трапився в червні 2020-го.
  • Водій трактора загинув в аварії у грудні 2019-го. Він, керуючи малогабаритним трактором, у лісовому масиві між селами у Здолбунівському районі не впорався з керуванням та перекинувся.
  • У вересні 2019-го у селі Ступно Здолбунівського району загинув тракторист. Він, керуючи саморобним трактором із прикріпленою до нього підводою, не впорався із керуванням, унаслідок чого засіб перекинувся і причавив водія.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок