У Сумах сталась аварія з участю маршрутки: троє травмованих

У Сумах сталась аварія з участю маршрутки: троє травмованих

Доповнено
У Сумах сталась аварія з участю маршрутки: троє травмованих
. Фото: Поліція Сумської області

У Сумах на кінцевій зупинці на вулиці Роменській увечері 8 червня сталась аварія. Зіткнулись маршрутка та легковий автомобіль, повідомили у поліції Сумської області на сторінці у Facebook.

"В результаті автоаварії постраждав водій легкового автомобіля. Ще двоє людей, які знаходились в автобусі, отримали забої", – йдеться у повідомленні поліції.

У Сумах сталась аварія з участю маршрутки: троє травмованих
Фото: sumymem

Як повідомив Суспільному речник поліції Сумської області Володимир Кузьменко, одразу після аварії двом пасажирам маршрутки надавали допомогу на місці . З його слів, залежно від того, чи звернуться потерпілі до лікаря, вирішуватимуть чи відкриватимуть кримінальне провадження.

"Внаслідок автопригоди водій легковика і два пасажири маршрутки отримали тілесні ушкодження, з якими їх доправили до медичної установи для надання медичної допомоги", - пізніше повідомив речник патрульної поліції Сумщини Олег Сологуб.

Ймовірно це буде ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Покарання за цією статтею – штраф 200 - 500 неоподатковуваних мінімумів або виправні роботи до двох років, чи арештом до шести місяців, також можливе обмеження волі до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки або без такого.

У Сумах сталась аварія з участю маршрутки: троє травмованих
Фото: Поліція Сумської області

За словами заступниці директора Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги Галини Білоус, одного травмованого доставили до центральної міської лікарні, двох інших учасників – до обласної лікарні.

У приймальному відділенні міської лікарні надати інформацію про стан хворого відмовились, посилаючись на лікарську таємницю. У обласній лікарні одному з травмованих надали допомогу і відпустили. Ще один залишається в ортопедичному відділенні закладу. "На даний момент стан хворого задовільний. Отримує допомогу згідно протоколу", - повідомив Суспільному ортопед-травматолог Андрій Дрьомов.

В аварію потрапив водій маршрутки, що курсує за маршрутом №5 "Роменська-Хіммістечко". Коментар перевізника Суспільне наразі намагається отримати.

Що відомо

  • Сумський водій маршрутки три роки возив людей з підробленим водійським посвідченням.
  • У травні 2020 року на вулиці Герасима Кондратьєва сталася аварія за участі маршрутки та легковика.
  • У червні 2020 року маршрутки №19 в Сумах двічі за день потрапили в аварії.
  • У лютому 2020 року в Сумах маршрутка в'їхала у стіну підземного переходу.
На початок