Бій Усик - Джошуа: коли та де він може відбутися. Що сказав промоутер чемпіона світу

Бій Усик - Джошуа: коли та де він може відбутися. Що сказав промоутер чемпіона світу

ЗМІ
Бій Усик - Джошуа: коли та де він може відбутися. Що сказав промоутер чемпіона світу
. УНІАН

Попередньо поєдинок має прийняти лондонський стадіон футбольного клубу "Тоттенгем".

Наступний бій між українцем Олександром Усиком (18-0, 13 КО) та чемпіоном світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) отримав попереднє місце проведення. Про це повідомляє Sky Sports.

За інформацією видання, бій між боксерами має відбутися у Великій Британії. Місцем його проведення має стати лондонський стадіон "Тоттенгем Готспур", де проводить футбольні матчі однойменна команда.

Перемовини щодо організації поєдинку між боксерами ще тривають. Однак саме стадіон "Тоттенгем Готспур" є попередньою локацією для його проведення.

Щодо дати проведення бою, то вона залишається невизначеною. Хоча раніше повідомлялося про існування двох дат, коли саме він може відбутися - 21 та 28 серпня.

Читайте також: Олександр Усик битиметься проти Ентоні Джошуа за титул WBO? Бій санкціоновано

Промоутер Джошуа Едді Гірн також розповів, що найближчим часом контракт між боксерами буде підписаний. Відбутися це повинно до кінця тижня, хоча перед цим представник британця повідомляв про дедлайн - четвер, 10 червня.

"Цього тижня контракт на бій Усик - Джошуа буде підписаний. Орієнтуємося на вересень у Лондоні. Це небезпечний і великий бій. Не той поєдинок, на який ми чекали, але це бій у суперважкій вазі на високому рівні. Це зустріч об'єднаного чемпіона у суперважкій вазі та абсолютного чемпіона у важкій вазі", - повідомив Гірн у коментарі DAZN.

Що відомо

  • Бій Усик - Джошуа санкціонувала WBO після того, як суд задовільнив позов Деонтея Вайлдера на третій бій проти чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі. Перед цим Джошуа та Ф'юрі мали провести об'єднавчий поєдинок.
  • Усик є претендентом на пояс WBO. Джошуа міг відмовитися від поєдинку з українцем, однак у такому разі повинен був скласти з себе чемпіонський пояс.
  • Стадіон "Тоттенгем Готспур" здатний вмістити 62 тисяч глядачів. У 2020 році там мав відбутися бій між Джошуа та Кубратом Пулєвом, однак у підсумку проведення поєдинку перенесли на арену "Вемблі" через пандемію коронавірусу (місткість 12.5 тисяч глядачів).
Читайте також: "Усик подав би на нас у суд". Промоутер Ф'юрі - про зрив поєдинку із Джошуа
На початок