Ховався від вахтера за вікном: відомі нові деталі загибелі студента у Рівному

Ховався від вахтера за вікном: відомі нові деталі загибелі студента у Рівному

Ховався від вахтера за вікном: відомі нові деталі загибелі студента у Рівному
. Суспільне Рівне

18-річний хлопець, який впав з висоти третього поверху й загинув, ховався за вікном від вахтера. Про це повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька. У гуртожитку Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу, де це сталося, коментувати випадок відмовились.

18-річний Дмитро мешкав в одній з кімнат гуртожитку Рівненського кооперативного коледжу, що на вулиці Соборній. Він загинув уночі 7 червня. 8 червня двері у кімнату, з невідомих журналістам причин, були відчинені.

Сусідка по поверху Владислава розповіла, що того вечора Дмитро був в іншій кімнаті, у друзів. Двері до кімнати парубків журналістам ніхто не відчинив.

"Я повністю всього не знаю, бо я спала, і на наступний день це дізналася. Хороший хлопець був", – каже сусідка.

Напередодні хлопці, які були того вечора з Дмитром, спілкувалися зі слідчими та розповіли їм, що сталося тієї ночі.

"18-річний мешканець гуртожитку хотів перелізти із кімнати на димовий комин, зачепившись за металеві поручні, однак металевий поручень відірвався і дитина впала. Зі слів хлопців, які перебували з ним у кімнаті, вони голосно слухали музику і в цей час почала стукати у двері вахтер, і він таким чином хотів сховатися", – коментує речниця поліції області Марія Юстицька.

Швидку медичну допомогу під гуртожиток викликали очевидці.

"Лежав він на спині без ознак життя, навколо нього були великі сліди від крові. Смерть, на жаль, наступила до приїзду бригади швидкої допомоги і врятувати, на жаль, не вдалося б нікому і ніде", – розповідає старша лікарка зміни обласного центру екстреної меддопомоги Любов Волинець.

Знайома Дмитра, яка попросила не вказувати її імені, Суспільному розповіла: хлопець нібито злякався вахтера, тому що заборгував за гуртожиток. Наразі обставини загибелі студента продовжують з'ясовувати слідчі.

"Він сам родом із Шепетівки, батьків у нього немає, тільки брат. Наразі розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство з приміткою "нещасний випадок", – додала речниця Нацполіції області.

У гуртожитку журналістам коментарів отримати не вдалося. У приймальні керівника коледжу жінки, які представилися секретарками, повідомили, що директора і його заступників на місці немає. Надати їх номери телефонів відмовилися. Суспільне готове озвучити їхню позицію, якщо вони виявлять таке бажання та вийдуть на зв'язок з редакцією у будь-який ручний спосіб.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок