"Пошуки ніхто не зупиняв". В Одесі шукають зниклого офіцера морської охорони ДПСУ

"Пошуки ніхто не зупиняв". В Одесі шукають зниклого офіцера морської охорони ДПСУ

Ексклюзивно
"Пошуки ніхто не зупиняв". В Одесі шукають зниклого офіцера морської охорони ДПСУ
. Колаж Суспільне, фото: pravda.com.ua, ТСН

В Одесі понад тиждень тривають пошуки керівника штабу Одеського загону морської охорони ДПСУ та заступника командира Олексія Черткова, який зник зранку 1 червня. Про таке Суспільному розповіла речниця морської охорони Держприкордонслужби Наталя Гуменюк.

За її словами, станом на ранок 8 червня жодної нової інформації з приводу пошуків офіцера наразі немає.

"На жаль, немає інформації, яку б ми могли повідомити. Пошуки тривають, їх ніхто не зупиняв. Усе найретельнішим чином перевіряється, проводяться опитування. І ми, і слідчі збираємо максимальну інформацію. Ми повідомили всі правоохоронні структури, які можуть бути допоміжними в цьому питанні", – пояснила Гуменюк.

Зазначимо, раніше речниця наголосила, що версії щодо зникнення військового не розголошуються, оскільки це може нашкодити слідству.

Нагадаємо, 1 червня о 06:30 військовий вийшов зі свого будинку, утім на роботі так і не з'явився. Після цього прикордонники почали шукати командира. До пошуків військовослужбовця також залучили поліцію та працівників СБУ.

Наступної доби, 2 червня, Олексія Черткова оголосили в розшук. Також інформацію про зникнення офіцера прикордонної служби внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, правоохоронці відкрили кримінальну справу.

Під час пошуків у мережі неодноразово з'являлася інформація про те, що офіцера начебто знайшли. Утім Гуменюк запевнила, що прикордонники досі не знають, де саме перебуває військовослужбовець та в якому він стані.

"Ми не підтримуємо жодних версій. Ми продовжуємо пошук. Місцезнаходження офіцера не встановлено", – відповіли на сторінці Морської охорони ДПСУ на запитання читачів щодо можливих версій зникнення Черткова.

Читайте також

  • В Одесі тривають пошуки зниклого офіцера морської охорони ДПСУ
  • В Одесі зник начальник штабу морської охорони ДПСУ. До пошуків залучили СБУ
  • На Одещині застрелився військовий-контрактник прикордонної служби
  • В Одесі здійснив самогубство офіцер прикордонної служби

Читайте нас у Telegram: головні новини Одеси та області

На початок