Ковідний експеримент. У Парижі влаштували концерт на п’ять тисяч глядачів

Ковідний експеримент. У Парижі влаштували концерт на п’ять тисяч глядачів

Ковідний експеримент. У Парижі влаштували концерт на п’ять тисяч глядачів
. Accor Arena

У Парижі провели експериментальний концерт, розрахований на п’ять тисяч глядачів. Людей у масках та з результатами тесту на коронавірус зібрали на AccorHotels Arena в східній частині французької столиці.

Як повідомляє Associated Press, захід влаштували, щоб підготувати Францію до відновлення проведення масових заходів.

На концерті виступила французька рок-група 1980-х років Indochine та ді-джей Етьєн де Кресі. Влада вжила заходів, щоб людям в масках було безпечно танцювати разом на відкритому майданчику закритої концертної арени без соціального дистанціювання.

Глядачі мали можливість відвідати шоу безкоштовно, але повинні були пройти три тести на коронавірус: два до початку концерту та один після. До участі в експерименті допускали лише людей у віці від 18 до 45 років без будь-яких захворювань.

Що відомо

  • З травня Франція почала пом'якшувати карантинні обмеження. Зокрема, у країні скасовуються обмеження на внутрішні поїздки, а школи працюватимуть у звичайному режимі.
  • 27 березня у Барселоні в межах COVID-експерименту організували рок-концерт на п'ять тисяч глядачів, щоб пересвідчитися у безпеці масових заходів.
  • На початку березня влада Амстердама дозволила влаштувати вечірку для 1300 осіб, щоб вивчити можливість ослаблення карантину та скасування заборони на проведення масових заходів.
  • Нідерландська туристична фірма запросила майже 200 осіб на 8-денну відпустку до Греції, аби з'ясувати, чи можливий туризм під час пандемії COVID-19.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок