Анонсували перший графічний роман про життя Фредді Мерк'юрі

Анонсували перший графічний роман про життя Фредді Мерк'юрі

Анонсували перший графічний роман про життя Фредді Мерк'юрі
. z2comics

Видавництво Z2 Comics анонсувало перший в історії графічний роман, присвячений Фредді Мерк'юрі. Видання розповість про становлення та успіх легендарного творця "Queen".

Книга "Freddie Mercury: Lover of Life, Singer of Songs" створена у співпраці з компаніями Universal Music Group і Mercury Songs Ltd і розповість про яскравий шлях артиста – від його дитинства в Занзібарі та Індії до популярності як фронтмена одного з найвідоміших світових рок-гуртів.

Оповідь в романі буде від першої особи. Автор книги Трес Дін ("All Time Low Presents: Young Renegades") спробував підшукати влучні слова, що достовірно розповісти про цю закохану в життя та музику людину.

"Історія допоможе по-справжньому зрозуміти той досвід, який сформував Фарроха Булсара та зробив його таким переконливим як у житті, так і на сцені", – йдеться в описі книги.

Перший графічний роман про життя Фредді Мерк'юрі
z2comics

Видання налічуватиме 136 сторінок та вийде у твердій та м'яких обкладинках. Також прихильникам музиканта пропонують делюкс-версію за 99,99 доларів, до якої додається ексклюзивна платівка та принти від ілюстраторів книги.

Графічний роман надійде у продаж в липні цього року.

Читайте також

Метал-гурт зіграв у резиденції Макрона, бо він програв парі YouTube-блогерам

Spotify створив плейлисти, які допоможуть доглядати за рослинами

Apple Music у червні запустить новий формат аудіо

На початок