Волинське дербі: "Хрестоносці" здобули перемогу в матчі з рівненським "Вересом"

Волинське дербі: "Хрестоносці" здобули перемогу в матчі з рівненським "Вересом"

Волинське дербі: "Хрестоносці" здобули перемогу в матчі з рівненським "Вересом"
. Суспільне Волинь

У матчі 28-го туру Першої ліги чемпіонату України з футболу футбольний клуб "Волинь" обіграв рівненський "Верес" з рахунком 2:1.

На стадіоні "Авангард" у Луцьку команди не зустрічалися майже 25 років.

Дербі "Волині" та "Вереса" розпочалося 25 травня о 19:00. Перший м'яч потрапив у ворота рівненської команди вже на шостій хвилині поєдинку. У відповідь рівняни забили гол "Хрестоносцям" на 29-й хвилині.

Після першого ж м'яча вболівальники влаштували фаєр-шоу на стадіоні. Через сильну задимленість поля арбітр кілька разів зупиняв гру.

Волинські дербі: "Хрестоносці" здобули перемогу у матчі з рівненським "Вересом"
Fan-project Volyn

Під час поєдинку обидві команди здійснили по три заміни гравців. Вирішальний гол волиняни здійснили вже в компенсований арбітром час.

"Верес" до цього поєдинку був лідером турнірної таблиці й таким наразі ще залишається, "Волинь" була шостою. У разі наступних безпрограшних поєдинків рівненська команда має шанс потрапити у Прем'єр-лігу.

Нагадаємо, востаннє команди зустрічалися на стадіоні у Млинові торік в листопаді. Тоді, після 23 років перерви, рівненська та волинська команди зіграли перший офіційний матч. Рівняни перемогли з рахунком 2:0.

Довідково: перший матч між командами відбувся 26 червня 1960 року у Луцьку, перемогу тоді здобули рівняни: "Волинь" – "Колгоспник" 0:1. За понад шістдесят років команди зіграли 60 офіційних матчів.

На початок