Перший матч з глядачами: як вінницька “Нива” зіграла з галицькими “Карпатами”

Перший матч з глядачами: як вінницька “Нива” зіграла з галицькими “Карпатами”

Перший матч з глядачами: як вінницька “Нива” зіграла з галицькими “Карпатами”
. ФК "Нива"

23 травня вінницький футбольний клуб “Нива” провів перший у цьому році матч із глядачами. Матч 23 туру Другої ліги (група “А”) відбувся на стадіоні вінницького СК "Нива". Господарі поля приймали ФК “Карпати” (Галич).

"Нива" (стартовий склад):

  • Гурідов, Сербул, Попов, Калітов, Петрук, Кучер, Маляренко, Зеленевич, Загробський, Георгієв, Загорулько.

Запасні:

  • Карабін, Подкуйко, Осмоловський, Гемега, Браславський.

Головний тренер:

  • Володимир Циткін.

Перший тайм вийшов безгольовим. Рахунок у матчі було відкрито на 80-й хвилині.

"Сталася прикра помилка нивівців в обороні. Після скидки Мердеєва Калітов промахнувся повз м’яча, а Семчук, який увірвався у карний майданчик, був збитий Кучером. Роман Лебідь з 11-метрів не залишив шансів Гурідову – 0:1", – повідомляють у пресслужбу ФК "Нива".

В кінцівці гри був видалений захисник гостей Роман Нікітюк.

Зрівняти рахунок у матні "нивівцям" вдалося на останніх хвилинах матчу. Георгієв подав м’яч у штрафну, і Максим Зеленевич головою підсік м’яча у ворота – 1:1.

"Гольових моментів у нас було побільше. Але водночас результат гри є справедливим. Хоча ми прагнули перемогти, і хлопці все зробили для досягнення цього результату. Але це – футбол", – прокоментував результат матчу головний тренер ФК "Нива" Володимир Циткін.

Нині вінницька "Нива" знаходиться на 7-ій сходинці в турнірній таблиці. Наступний суперник вінничан "Рубікон” з Київщини. В першому колі "нивівці" вдома здолали “Рубікон” із рахунком 2:1.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок