Укрзалізниця відкрила продаж квитків на два міжнародні маршрути

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на два міжнародні маршрути

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на два міжнародні маршрути
. УНІАН

АТ "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на міжнародні поїзди "Чоп — Захонь" (Угорщина) та безпересадкові вагони Київ — Відень (Австрія).

Як повідомили в компанії, поїзди на маршруті "Чоп — Захонь" курсуватимуть щоденно з відправленням із Захоні й Чопа з 1 червня, виключно на дільниці "Захонь — Чоп — Захонь".

Також, Укрзалізниця відкрила продаж квитків на два безпересадкові вагони "Київ – Відень" відправленням з Києва з 1 червня, зворотно з Відня з 2 червня щоденно.

У компанії зазначили, що актуальну інформацію щодо правил в’їзду українських громадян на територію Австрії та Угорщини, а також громадян цих країн до України, пасажири можуть дізнатися через офіційні джерела посольств.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що контроль за дотриманням усіх протиепідеміологічних заходів у цих потягах буде посилено.

Що відомо

  • 6 травня компанія "Укрзалізниця" повідомила, що планує у червні почати відновлення міжнародних пасажирських перевезень. Зокрема, компанія має попередні домовленості щодо відновлення залізничного сполучення з Австрією та Угорщиною. Також, у разі відновлення міжнародного сполучення пасажири зможуть онлайн придбати квитки до Білорусі та у зворотному напрямку.
  • Укрзалізниця повернула пасажирам 250 мільйонів гривень за скасовані рейси під час карантину.
  • АТ "Укрзалізниця" запустить електропоїзд, в якому будуть облаштовані місця для перевезення велосипедів. Потяг курсуватиме в межах регіональної філії "Південно-Західна залізниця".

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок