У Рівному збили чоловіка, який переходив дорогу не на "зебрі"

У Рівному збили чоловіка, який переходив дорогу не на "зебрі"

У Рівному збили чоловіка, який переходив дорогу не на "зебрі"
.

У Рівному на вулиці Степана Бандери поблизу ресторану "Фламінго" учора, 5 лютого, легковик збив чоловіка. Відомо про інцидент стало спочатку із соцмереж, однак інформації щодо самої ДТП не було. У відділі комунікації поліції області Суспільному повідомили обставини.

Як розповіла спеціалістка Світлана Карачун, повідомлення про ДТП поліцейські отримали приблизно о пів на сьому вечора.

– Поліцейські на місці події встановили, що 39-річний рівнянин на "Skoda Octavia" допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці. Потерпілого 31-річного жителя обласного центру із травмами ніг госпіталізували до лікарні, – сказала спеціалістка.

Світлана Карачун додала, що відомості за фактом порушення правил дорожнього руху внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

– Результати освідування водія — ознаки сп’яніння відсутні, – уточнила представниця пресслужби.

Нагадаємо, рік тому приблизно на цьому ж місці сталась смертельна ДТП, це було на неосвітленому пішохідному переході. Тоді водій "Еталона", який працював у форматі нерегулярних перевезень, збив двох пішоходів. 34-річний чоловік загинув на місці, його 35-річна дружина померла у лікарні через годину після ДТП. 39-річний водій, згідно з результатами освідування, був тверезий.

Автор: Іван Марчук

На початок