В метро Харкова помітили секретаря міськради без захисної маски

В метро Харкова помітили секретаря міськради без захисної маски

В метро Харкова помітили секретаря міськради без захисної маски
. t.me/hueviykharkov

Секретарю Харківської міськради дозволили перебувати в метрополітені без захисної маски попри обов'язковість засобів індивідуального захисту в підземці.

Фото Терехова на станції метро "Перемога" ввечері 6 травня з'явилися у Telegram.

Терехов перебував на станції у супроводі відеооператора. На фото видно, що він також був без маски.

З питанням, на якій підставі секретар міськради та інші люди були у метро без захисної маски або респіратора, Суспільне звернулося до речника метро Олексія Бітнера.

"Під час пересування метрополітеном уся знімальна група була у масках. Можливо, у той момент хтось з членів знімальної групи поправляв маску або тимчасово зняв на декілька секунд", — сказав Бітнер.

Щодо Терехова речник метро нічого не відповів.

Бітнер підтвердив, що зйомки на станції "Перемога" відбувалися сьогодні, 6 травня. На фото видно, що на станції були інші люди.

Що відомо

  • З початку карантину захисна маска є обов'язковою для проходу в метро. За дотриманням обмежень має стежити поліція та чергові підземки. Про обов'язковість наявності захисту у транспорті наголошував сам Ігор Терехов.
  • У квітні інспектори показували журналістам, як перевіряють дотримання карантину в харківському метро. Штраф за неносіння маски в громадських місцях для громадян в Україні складає 170-255 гривень.
  • В одному з ефірів на центральному телебаченні Ігор Терехов розповідав, що перехворів на коронавірус, також він заявляв, що вакцинуватиметься.
На початок