У Миколаєві оголошено тендер на встановлення найвищого в області флагштоку

У Миколаєві оголошено тендер на встановлення найвищого в області флагштоку

У Миколаєві оголошено тендер на встановлення найвищого в області флагштоку
. Фото: УНІАН

Департамент містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проєктів розвитку Миколаївської обласної державної адміністрації оголосив про старт тендеру на реконструкцію частини парку "Юних героїв" та встановлення у його межах артоб’єкта "Державний прапор України". Про це свідчать дані системи державних закупівель ProZorro.

Заявки від учасників тендеру приймаються до 21 травня, а сам аукціон розпочнеться 24 травня.

Орієнтовна вартість робіт — 14 мільйонів 206 тисяч 500 гривень. Замовник може надавати підряднику аванс в розмірі не більше 30 % вартості річного обсягу робіт на виконання робіт, поставку продукції - обладнання, надання послуг у будівництві.

Підрядник має встановити 72-метровий флагшток, створити постамент, орієнтованою площею 2500 квадратних метрів, з благоустроєм прилеглої до нього паркової території.

Читайте також: "46 пунктів прийому вторинної сировини у Миколаєві зобразили на онлайн-мапі"

Також в описі предмета вказується, що тендер оголошений на роботи першої черги. У назві лота йдеться про реконструкцію та благоустрій тільки частини скверу, можливо, в наступний етап будівництва включать решту території. Адже додатково передбачено ремонт електроосвітлення парку, улаштування системи відеонагляду, поливального водопроводу, озеленення території.

У Миколаєві оголошено тендер на встановлення найвищого в області флагштоку
Суспільне Миколаїв

Учасник процедури закупівлі має право внести зміни до своєї тендерної пропозиції або відкликати її до закінчення кінцевого строку її подання без втрати свого забезпечення тендерної пропозиції. Такі зміни або заява про відкликання тендерної пропозиції враховуються, якщо вони отримані електронною системою закупівель до закінчення кінцевого строку подання тендерних пропозицій.

Закінчити роботи підрядник повинен буде до 31 грудня 2022 року.

Що відомо

  • За словами голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма, ідею встановлення такого об’єкта в Миколаєві ініціював Офіс президента.

Читайте нас у Telegram

Підписуйтеся на Суспільне Миколаїв у Viber

На початок