За добу коронавірус на Сумщині виявили у 52 людей

За добу коронавірус на Сумщині виявили у 52 людей

За добу коронавірус на Сумщині виявили у 52 людей
. google.com.ua

На Сумщині за останню добу виявили коронавірус у 52-ох людей, від ускладнень померла одна людина - з Путивльщини. Про це зранку 5 травня повідомили в Сумській обласній державній адміністрації.

Одужання підтвердили у 406-ти людей.

Згідно з даними моніторингу РНБО, зайнятість ліжок для пацієнтів з коронавірусом в області становить 50,5%. Підключені до апаратів ШВЛ в області 34 людини.

На 100% заповнені ліжка в Конотопській громаді. У Конотопській ЦРЛ немає вільних ліжок з підведеним киснем.

За добу коронавірус на Сумщині виявили у 52 людей
Суспільне Суми

Наразі в області з активним діагнозом "коронавірус" – 7939 людей.

За весь час пандемії на Сумщині коронавірус зафіксували у 73 435 людей, з яких 1 136 — померли. Одужання підтвердили у 64 360 жителів області.

За добу 4 травня в області щеплення проти коронавірусу зробили 25-ти людям, загалом щепилися вже 24882 людей на Сумщині.

Що відомо

  • Станом на 5 травня в Україні підтвердили 2 576 нових випадків захворюванн, одужали 7 728 осіб, зафіксовано 161 летальний випадок.
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна так і не отримала обіцяну Європейським союзом вакцину проти COVID-19.
  • 1 травня міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що Україна підписала ще один контракт з американською компанією Pfizer щодо постачання додаткових 10 мільйонів доз COVID-вакцин.
  • Кількість українців, які стверджують, що перехворіли на COVID-19, переважає офіційну статистику щонайменше вдвічі.

Читайте нас у Telegram: головні новини Сумщини

На початок