Великдень у ТікТоці: про що знімали українці та над чим сміялись. СУСПІЛЬНЕ | ВІДЕОНОВИНИ

Великдень у ТікТоці: про що знімали українці та над чим сміялись. СУСПІЛЬНЕ | ВІДЕОНОВИНИ

Великдень у ТікТоці: про що знімали українці та над чим сміялись. СУСПІЛЬНЕ | ВІДЕОНОВИНИ
. Фото: УНІАН

Українські тіктокери поділилися у соцмережі відео про підготовку і святкування Великодня, а також освячення пасок у різних регіонах країни.

Як повідомляє Суспільне, у соцмережі дописувачі багато іронізували над стереотипами, зокрема щодо вбрання дівчат, які приходять на богослужіння, та щодо підготовки до свята.

Також у мережі оприлюднили відео, на якому 78-річна бабуся Олена розповіла про вміст свого великоднього кошика. Інша пенсіонерка з Вінничини розповіла історію про те, як святкували Великдень у давнину.

Читайте також: Карантинна пам'ятка на травневі: чи можна влаштовувати шашлики та святити паски

Що відомо

  • Міністр охорони здоров'я Максим Степанов закликав українців "стримано" святкувати Великдень, а також утриматися від обіймів та поцілунків.
  • Уряд продовжив карантин до 30 червня і закликав українців на Великдень лишатись вдома.
  • Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що посиленого карантину на Великдень і травневі свята в Україні не буде, проте посилять заходи контролю за дотриманням встановлених обмежень.
  • За даними МВС, у Великодню ніч правоохоронці не зафіксували грубих порушень громадського порядку. Водночас Нацполіція посилила патрулювання на дорогах та у місцях відпочинку на період травневих свят.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок