У Рівному до Великодня самотнім і літнім пенсіонерам розносять листівки від дітей

У Рівному до Великодня самотнім і літнім пенсіонерам розносять листівки від дітей

У Рівному до Великодня самотнім і літнім пенсіонерам розносять листівки від дітей
. Суспільне Рівне

Для самотніх і літніх рівнян діти з інвалідністю підготували листівки до Великодня. Працівники міського територіального центру соціального обслуговування розносять вітальні поробки разом із пасками. Таким чином у рамках акції "Великодня радість" планують привітати 1 200 літніх рівнян, яким надають соціальні послуги вдома.

Вітальні листівки для літніх підопічних територіального центру виготовляли понад пів тисячі дітей з інвалідністю, це вихованці міського центру комплексної реабілітації "Крок" та діти, якими опікуються громадська організація "Погляд" і "Асоціація батьків дітей з інвалідністю".

Усі поробки напередодні передали в терцентр і його соціальні робітниці з 28-го квітня почали розносити гостинці з вітаннями своїм підопічним.

"Це святкові пасочки, які ми приготували завдяки нашим благодійникам і волонтерам для передачі громадянам, які отримують соціальні послуги в нашій установі. Це пенсіонери, інваліди, малозабезпечені громадяни. І до цієї акції долучилися дітки", – розповіла Суспільному директорка терцентру Лариса Степанюк.

За день розвезли півтори сотні комплектів. Ще розвезуть 1050.

Невеличкі гостинці своїм підопічним у територіальному центрі готують щороку й до різних свят. Але вперше до цього вирішили залучити дітей з інвалідністю, – зазначила заступниця начальника міського управління праці та соціального захисту Олена Петрик.

До благодійної акції долучилися підліткові клуби, зокрема, "Лідер", "Фантазія" та інші.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

На початок