СКАЙ готує концертну програму із симфонічним оркестром та записує альбом

СКАЙ готує концертну програму із симфонічним оркестром та записує альбом

СКАЙ готує концертну програму із симфонічним оркестром та записує альбом
. https://www.facebook.com/skaibandofficial

Група СКАЙП готується до святкування свого двадцятиріччя. Музиканти працюють над створенням нової концертною програми, яка втілиться у двох нових альбомах. Про це лідер та засновник музичної групи Олег Собчук розказав в ефірі радіо "Промінь".

За його словами, перший альбом – це запис хітів із симфонічним оркестром.

"Ви почуєте його восени цього року. І це не тільки альбом, це буде концертна програма з симфонічним оркестром: "Тебе це може вбити" з симфонічним оркестром, "Best друг" із симфонічним оркестром - повірте, це варто послухати, я вам серйозно кажу", - сказав Собчук.

Другий альбом – з новими піснями – буде презентовано за рік, пообіцяв музикант. За його словами, навесні 2022 року.

У квітня цього року СКАЙ також презентувала нову пісню – "Легковажна".

"Десь пів року тому я її написав і зрозумів, що вона захоплює тебе такою весняною хвилею, і до кінця несе просто. В тебе потім навіть після смак залишається. І кліпом ми це підкреслили. Прекрасним, чудовим кліпом, який знімали три дні, ну і, звісно, своїми вусами. Аудиторія розділилася, до речі, 50 на 50. Одні кажуть: "Збрий". Інші: "Класно тобі". В цьому кліпі я граю роль кур'єра з доставки, і тому вирішив, що буде прикольно, якщо я видозмінюся трішки зовні. Я не буду брехати, це два в одному. Я хотів спробувати і я знайшов причину та можливість".

На початок