У Рівному підпалили авто. Момент потрапив на відео

У Рівному підпалили авто. Момент потрапив на відео

У Рівному підпалили авто. Момент потрапив на відео
. Суспільне Рівне

У Рівному невідомий чоловік підпалив автомобіль на стоянці біля телеканалу ITV. Момент підпалу зняли камери відеоспостереження. Поліцію викликав охоронець, який помітив пожежу. Автомобіль належить 35-річному рівнянину.

Інцидент трапився близько опівночі у вівторок, 27-го квітня, на вулиці Миколи Боголюбова, що в мікрорайоні "На Щасливому". Чоловік у масці підійшов до припаркованої автівки Mercedes GL550 та підпалив її, після чого втік з місця події.

Сам підпал потрапив на камери відеоспостереження каналу ITV, офіс якого знаходиться поруч.

Пожежу помітив охоронець каналу та повідомив про неї поліцію, – розповіла Суспільному головна редакторка каналу Валентина Ілліна.

"Чий автомобіль – наразі ми не знаємо, нам невідомо. Поліція зібрала докази, вилучила відеоспостереження, ведеться розслідування. Серед цих трьох машин автомобілів працівників не було", – сказала Валентина Ілліна.

І додала, що стоянка – публічна, автівок працівників компанії на момент підпалу на ній не було.

Речниця поліції області Марія Юстицька уточнила, що 35-річний власник авто офіційно ніде не працевлаштований, він не є представником влади чи публічною особою. Авто він припаркував навпроти будинку, у якому живе. Правоохоронцям повідомив, що не знає, хто й за що міг підпалити його авто.

З місця пожежі правоохоронці вилучили змиви паливно-мастильних матеріалів та пожежне сміття.

У Рівному підпали авто. Момент потрапив на відео
Суспільне Рівне

З власних джерел Суспільному відомо, що чоловік займається перевезеннями.

Суспільне готове озвучити позицію власника авто, якщо він виявить таке бажання та зв'яжеться з редакцією у будь-який зручний для цього спосіб.

Читайте також

  • На Рівненщині 18-го квітня підпалили авто депутату райради, який представляє "Партію розвитку громад" та є підприємцем. Сам депутат підпал не коментує.
  • 15 квітня у Сарненському районі спалили авто, яким користувався заступник директора фірми "Бурпром", що першою в області здобула право легального видобутку бурштину. Він пов'язав це із професійною діяльністю.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

На початок