Стан лучанина, який травмувався під час вибуху на власному подвір'ї, важкий. ВІДЕО

Стан лучанина, який травмувався під час вибуху на власному подвір'ї, важкий. ВІДЕО

Стан лучанина, який травмувався під час вибуху на власному подвір'ї, важкий. ВІДЕО
. UA:Волинь

У Луцьку через витік газу із балона вибухнула підсобна будівля. Це сталося близько 12-ї години на одному із приватних подвір’їв. Травмувався 51-річний чоловік. Його з опіками госпіталізували до міської клінічної лікарні.

Біля будинку, де усе сталося, працюють слідчі поліції та працівники газової служби.

Керівник аварійної служби «Волиньгазу» Валентин Киричук: "Буде поліція встановлювати, ми не можемо напряму сказати, але об’єкт сам не газифікований. Нас викликали на вибух, ми завжди по взаємодії виїжджаємо на вибухи"

Вибухнуло у підсобній будівлі. В цей момент там був чоловік Тетяни Смолярчук. Жінка каже: у хліві зберігали консервацію, інструменти й легкозаймисті речовини.

Дружина травмованого Тетяна Смолярчук: "Я зайшла до сусідки. Вона каже, такий вибух був, що аж шибки трусилися. Я навіть подумати не могла, що це в нас тут таке. Там були горючі всякі і бензин, і розчинники, цих три балони було. Я спочатку подумала, що це вони, бо вибух був сильний "

Жінка каже: в цей час її чоловік мав бути на роботі, тому не здогадувалась, що він - під уламками. Рятувальники, які приїхали на місце, розповідає, почули стогін, що лунав з-під завалів.

Дружина травмованого Тетяна Смолярчук: "Це вони прийшли, почули голос і відразу викликали швидку. Він сам вийшов. Вони допомогли, він збоку вже стояв. Він був випивший і такий зляканий. Я його питала, що таке – він каже, що я хотів прикурити"

Травмованого 51-річного Віктора Смолярчука медики швидкої відвезли до приймального відділення міської клінічної лікарні. Керівник обласного опікового центру Роман Трач стан пацієнта називає важким.

Керівник Волинського опікового центру Роман Трач: "Термічний опік глибокий в ділянці обличчя і китиць. Зараз опіковий шок. Як підготуємо рани, тоді буде пересадка шкіри. Це через 5-6-7 днів. Він при свідомості, на даний момент надається йому допомога інфузійної терапії. Він знеболений і знаходиться в палаті"

Речник поліції області Віктор Гомоль озвучив попередню причину вибуху.

Речник Нацполіції в області Віктор Гомоль: "Вибух стався внаслідок витоку газу із одного із балонів, котрі господар зберігав у підсобному приміщенні"

Дружина травмованого Тетяна Смолярчук: "Уже давно ми ними не користувалися, повинні бути порожні. Може там половина, не знаю навіть, ми десь 10 років не користувались"

На початок