20 тисяч на реалізацію ідеї: на Прикарпатті стартує літня хвиля програми "Малі гранти Теплого Міста"

20 тисяч на реалізацію ідеї: на Прикарпатті стартує літня хвиля програми "Малі гранти Теплого Міста"

20 тисяч на реалізацію ідеї: на Прикарпатті стартує літня хвиля програми "Малі гранти Теплого Міста"
. Фото: thegard.city

Програма "Малі гранти Теплого Міста" оголошує про старт літньої хвилі програми та пропонує отримати гроші на реалізацію своїх ініціатив. На втілення ідеї можна отримати до 20 тисяч гривень, інформують у пресслужбі "Теплого Міста".

Ініціатори проєкту мають бути готові забезпечити проєкт власним внеском або співфінансуванням на суму не меншу 10 % від загального бюджету заявки. Фонд програми формується із внесків бізнес-спільноти платформи "Тепле Місто", а також за підтримки організації The National Endowment for Democracy. Загальна сума грантового фонду хвилі складає 120 тисяч гривень.

Подати заявку можуть громадські, благодійні організації міста та ініціативні групи з Івано-Франківської ТГ. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, потрібно подати ґрантову заявку до 22-го травня. Обов’язкова умова — проєкт має бути реалізований в Івано-Франківській ТГ і відповідати одному із семи тематичних напрямів програми:

  • прогресивна освіта;
  • розвиток прогресивного підприємництва;
  • сучасне мистецтво;
  • стала мобільність;
  • екологія та енергоефективність;
  • гарячий спорт;
  • міський простір.

До того ж, з’являється унікальна можливість позмагатися за фінансування власної ідеї для тих, хто ще не мав досвіду реалізації власних проєктів. Максимальна сума підтримки в цій категорії складає 10 тисяч гривень.

"У разі виникнення питань, команди можуть звернутись з проханням особистої консультації з координатором програми, написавши на пошту чи зареєструвавшись на одну з очних зустрічей", – йдеться у повідомленні.

У межах літньої хвилі від програми "Малі гранти Теплого Міста" відбудеться Школа Малих грантів. Це триденний тренінг з 14-го до 16-го травня для ініціативних жителів міста, які не мають досвіду в реалізації власних проєктів, але мають бажання робити корисні зміни у Франківській ТГ. Участь у школі безкоштовна і можлива лише за попередньої реєстрації.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

На початок