У Рівному на переході авто збило жінку. Момент потрапив на відео

У Рівному на переході авто збило жінку. Момент потрапив на відео

У Рівному на переході авто збило жінку. Момент потрапив на відео
. ГУНП у Рівненській області

У Рівному на пішохідному переході автомобіль збив жінку. Відео з місця аварії опублікували у соцмережах, поліція інформацію підтвердила. Травмована у лікарні, на місці ДТП працюють правоохоронці.

У спільноті rivne_1283 опублікували відео з місця аварії, йдеться про перехрестя проспекту Миру та вулиці Шевченка. У поліції факт ДТП підтвердили та додали, що аварія сталася близько 9:30 у четвер, 22-го квітня, на нерегульованому пішохідному переході.

Автомобіль KIA Ceed наїхав на 40-річну рівнянку, – кажуть у пресслужбі Нацполіції.

"На місці події працює слідчий. Вже встановили, що жінка переходила дорогу, а 34-річний рівнянин повертав ліворуч та здійснив наїзд на неї. Травмовану доставили до лікарні "швидкою", – повідомила Суспільному спеціалістка відділу комунікації Нацполіції області Світлана Карачун.

І додала, що водія освідували алкотестером, чоловік був тверезим. У нього, згідно з процедурою, додатково відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння. Також правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.

Автомобіль помістили на спецмайданчик.

У Рівному під колеса авто потрапила жінка. Що відомо
ГУНП у Рівненській області

Медики назвали попередній діагноз травмованої. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, підшкірну гематому та садна голови, повідомив заступник керівника рівненської "екстренки" Олег Ушкевич. Жінку ушпиталили до Рівненської центральної міської лікарні.

Суспільне готове озвучити позицію водія, якщо він виявить таке бажання та зв'яжеться з редакцією у будь-який зручний для цього спосіб.

Історія аварій на перехресті

Протягом останніх п'яти років на цьому перехресті сталась не одна ДТП, у які потрапляли пішоходи. Відео таких інцидентів публікували на канал "Компромат Рівне" в Youtube.

2016 рік

Авто на очах у поліції ледь не збило жінку.

2017 рік

Авто на цьому ж місці збило чоловіка.

2018 рік

На сусідній "зебрі" легковик збив чоловіка.

2020 рік

На перехресті таксі збило пенсіонера Василя Котика.

Що відомо

  • За даними поліції, поширеними видами автопригод залишається зіткнення (52%), наїзд на перешкоду (21%), наїзд на транспортний засіб, що стоїть (10%), наїзд на пішохода (7%).

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

На початок