Принц Гаррі зніме серіал про свою діяльність — він стане продюсером та з'явиться в кадрі

Принц Гаррі зніме серіал про свою діяльність — він стане продюсером та з'явиться в кадрі

Принц Гаррі зніме серіал про свою діяльність — він стане продюсером та з'явиться в кадрі
. AP

На NETFLIX вийде перший документальний серіал від організації Archewell Productions, якою керують принц Гаррі та Меган Маркл. Герцог Сассекський розповість про діяльність свого спортивного проєкту "Ігри нескорених", сам його спродюсує та з'явиться в кадрі.

Серіал буде називатися "Серце непереможених" та стане першим проєктом, який герцоги Сассекські підготують для стрімінгу. Він розповість про учасників заходу "Ігри нескорених" — поранених військовослужбовців та ветеранів.

Ці міжнародні паралімпійські спортивні змагання принц Гаррі заснував у 2014 році, надихнувшись відвідинами "Ігор патріотів" у штаті Колорадо, США. Наступний чемпіонат має відбутися в Гаазі у травні 2022 року. Підготовці до цієї події і буде присвячений документальний серіал.

Режисером серіалу стане Орландо фон Айзіндель, а продюсером — Джоанна Натасегара. Вони раніше разом працювали над фільмом "Білі шоломи", який отримав "Оскар" у 2017 році.

Принц Гаррі стане виконавчим продюсером, а також з'явиться в самому серіалі.

Що відомо

Герцог і герцогиня Сассекські уклали угоду з Netflix у 2020 році. Сума контракту не розголошується, але за неофіційними даними це мільйони доларів. Також пара має контракт з компанією Spotify. Принц Гаррі та Меган Маркл вважають, що це забезпечить їм змогу жити без підтримки королівської родини.

Наразі на Netflix транслюється серіал "Корона", який розповідає про життя родини за часів Єлизавети ІІ. Британська влада та королівська родина неодноразово критикували цей проєкт за те, що він спотворює реальний образ монархії.

На початок