Споживачам Котельні північного промвузла гарячу воду постачатиме “Сумитеплоенерго”

Споживачам Котельні північного промвузла гарячу воду постачатиме “Сумитеплоенерго”

Споживачам Котельні північного промвузла гарячу воду постачатиме “Сумитеплоенерго”
. Суспільне Тернопіль

З 1 квітня гарячу воду споживачам Котельні північного промвузла постачатиме "Сумитеплоенерго". Таке рішення ухвалив виконком Сумської міськради. За розрахунками нового надавача послуг, їх ціна буде меншою.

"Рішенню передували ряд перемовин, перемовин непростих, необхідно було знайти спільну мову з діючим виконавцем послуг, однак зараз ми вже маємо результат, той результат, який ми планували досягти ще півроку тому. Виконавець послуг з централізованого опалення не змінюється, дану послугу буде продовжувати надавати СНВО. Після початку опалювального сезону з технічних причин послугу з постачання гарячої води також буде продовжувати надавати СНВО", - розповів директор ТОВ "Сумитеплоенерго" Дмитро Васюнін.

Тоді ж, восени, гарячу воду мешканцям має подавати Котельня північного промвузла. Як сказала Суспільному речниця Сумського НВО Світлана Шовкопляс, "це питання узгоджували з обома сторонами і НВО не проти такого рішення". ТОВ "Сумитеплоенерго" постачає гарячу воду і опалення у 958 сумських будинків. Всього у Сумах майже півтори тисячі багатоповерхівок.

Що відомо

  • 2020 року споживачі Котельні північного промвузла були кілька місяців без гарячої води у міжопалювальний період.
  • Воду дали 1 жовтня. Це стало можливим через укладення договору між “Сумитеплоенерго” та “Сумське науково-виробниче об'єднання”. Поручителем виконання якого виступило комунальне підприємство “Міськсвітло”.
На початок