Агробізнес Волочиськ у 18 турі Першої ліги поступився Металісту 1925

Агробізнес Волочиськ у 18 турі Першої ліги поступився Металісту 1925

Агробізнес Волочиськ у 18 турі Першої ліги поступився Металісту 1925
. Фото: пресслужба ФК "Агробізнес"

Футбольний клуб Агробізнес Волочиськ у 18 турі Першої ліги поступився харківському Металісту. Після поразки, Агробізнес пропустив на другу сходинку команду з Харкова, а сам спустився на третю позицію у турнірній таблиці.

Домашній матч Агробізнесу відбувся 25 березня на "Арені Львів".

Мат розпочався у швидкому темпі і вже до 10 хвилини команди створили два небезпечних моменти. Спочатку гравець Металісту після пасу з флангу злету пробив у ближній кут воріт, але Мозіль зміг приборкати м'яч. Після цього Агробізнес створив атаку флангом. Простріл у штрафну перервав захисник Металісту, але нападник Агробізнесу вдало зіграв у відборі і зміг здійснити удар, яки потрапив прямо у воротаря.

Вже на 17 хвилині матчу, Агробізнес зміг результативно завершити розіграш штрафного. Гравець навісив на партнера, який забіг до краю штрафної, звідки намагався скинути м'яч головую у центр карного майданчика, але м'яч потрапив у руку гравцю Металіста. Арбітр призначає одинадцяти метровий удар, який успішно реалізував Черненко.

Після пропущеного м'яча гравці Металіста почали створювати більше атак. Але на завершальних стадіях харків'янам бракувало точного удару. У одному з моментів після закидання у штрафну, захисник волочиської команди вибиваючи м'яч зі штрафної потрапив у руку свого партнера, який теж хотів допомогти у ситуації. Арбітр матчу вдруге за перший тайм ставить пенальті, який на 35 хвилині реалізовує Батюшин.

Під завісу першого тайму Металісту вдруге вдалося відправити м'яч у ворота. Цього разу після флангової передачі у штрафну Агробізнесу, гравець Металіста у боротьбі зміг відправити м'яч на свого партнера, який також головою відав результативну передачу на Дерека, який зміг перевести м'яч у сітку воріт.

У другому тайму гравцям Металіста вдалося взяти гру під свій контроль. Команда створила біля десятка небезпечних моментів, у той час Агробізнес лише на 85 хвилині міг зрівняти рахунок, але не вистачило точності гравцям з Волочиська.

Фінальний рахунок матчу 1:2 на користь Металіста.

Голи: Черненко 18(п), Батюшин 35(п), Дерек 43.

Огляд матчу:

Що відомо

  • Футбольний клуб Агробізнес Волочиськ у 17 турі Першої ліги здобув вольову перемогу над МФК Кристалом. Гра проходила на стадіоні харків'ян.
  • Агробізнес Волочиськ у чвертьфіналі Кубка України здобув перемогу над Шахтарем. У півфіналі колектив з Хмельниччини гратиме проти київського Динамо.
На початок