Пляж на карантині. Влада Маямі запровадила комендантську годину

Пляж на карантині. Влада Маямі запровадила комендантську годину

Пляж на карантині. Влада Маямі запровадила комендантську годину
. АР

Влада міста Маямі (штат Флорида, США) запровадила комендантську годину для Маямі-Біч після того, як кілька тисяч людей зібралася на пляжі без масок та дотримання соціальної дистанції.

Комендантська година діятиме з 8 вечора до 6 ранку. Наразі невідомо, як довго буде діяти обмеження, однак тимчасовий виконувач обов'язків мера міста Рауль Агіла рекомендував дотримуватися його щонайменше до 12 квітня, передає Euronews.

Пішоходам та транспорту заборонено в'їзд до забороненої зони після 20:00. Також мають закриватися усі бізнесу, розміщені поблизу.

Штат Флорида найбільше заробляє на туризмі. У 2018 сфера принесла понад 91 мільярд долара. Наразі місцева влада намагається знайти баланс між обмеженнями через пандемію коронавірусу та бажанням зберегти туристичну галузь.

Що відомо

  • Генеральний директор німецької фармацевтичної компанії BioNTech Угур Шахін припускає, що до вересня поточного року в багатьох країнах Європи та в США можуть скасувати карантинні обмеження, запроваджені через пандемію COVID-19.
  • Доктор медичних наук, професор і завідувач відділу загальної та молекулярної патофізіології Інституту фізіології НАН України Віктор Досенко прогнозує зменшення випадків інфікування на COVID-19 після 10 травня.
  • Уряд Греції планує 14 травня відкрити кордони для іноземних туристів. До того часу влада планує поступово знімати карантинні обмеження.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок