Вікторію Медвідь призначили заступницею голови Сумської ОДА

Вікторію Медвідь призначили заступницею голови Сумської ОДА

Вікторію Медвідь призначили заступницею голови Сумської ОДА
. Facebook: Виктория Медведь

Заступницею голови Сумської облдержадміністрації призначено науковицю-економістку Вікторію Медвідь. Про це повідомили 15 березня на сайті Сумської ОДА.

"Вікторія Медвідь забезпечуватиме реалізацію державної політики в освітній, культурній, молодіжній та інших сферах", - йдеться в повідомленні.

За інформацією сайту СНАУ, Вікторія Медвідь родом з Макіївки Донецької області. Закінчила Донецький національний університет, доктор економічних наук, професор кафедри економіки цього вишу. Потім працювала в Донбаській національній академії будівництва та архітектури у Краматорську.

З 2014 року працювала в Сумському національному аграрному університеті. Вона є професоркою кафедри економіки та підприємництва СНАУ.

За даними Руху "Чесно", Медвідь балотувалася до Сумської обласної ради у списку партії "Слуга народу" у 2020 році, але обрана не була.

Вікторії Медвідь 36 років.

Що відомо

  • 3 березня у програмі "Звіти наживо" голова Сумської ОДА Василь Хома назвав двох кандидатів на посади заступників голови Сумської ОДА.
  • Другим кандидатом є професор кафедри бухгалтерського обліку та оподаткування СумДУ Тарас Савченко, але поки його не призначили.
  • У грудні 2020 року Кабмін погодив дві кандидатури на посади заступників голови Сумської облдержадміністрації - народної депутатки Анни Колісник та помічника голови Національної поліції України В'ячеслава Печененка.
  • В'ячеслава Печененка призначили 12 січня. Анну Колісник так і не призначили.
  • Нині на посадах заступника голови Сумської ОДА працюють Сергій Пахольчук, Віталій Максименко, В'ячеслав Печененко.
На початок