У Рівному доплачуватимуть за підписання контракту із ЗСУ

У Рівному доплачуватимуть за підписання контракту із ЗСУ

У Рівному доплачуватимуть за підписання контракту із ЗСУ
. Фото: ЗСУ

Жителям Рівненської тергромади виплачуватимуть одноразову допомогу у розмірі 10-ти тисяч гривень за підписання контракту із ЗСУ. Таке рішення ухвалила сесія, повідомляє пресслужба Рівненської міської ради.

11 березня міські депутати прийняли зміни до соціальної програми "Турбота" на 2021-2023 роки. Зміни передбачають одноразову виплату в розмірі 10-ти тисяч гривень тим людям, які укладуть перший контракт на проходження військової служби в Збройних силах України.

Виплати зможуть отримати громадяни, які зареєстровані у Рівному або селищі Квасилів.

"Це громадяни, які, починаючи з першого січня 2021 року, уклали перший контракт на проходження військової служби в Збройних силах України, були відібрані та направлені до військової частини з Рівненського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, – зазначено в документі програми "Турбота".

Таким чином Рівнерада вирішила додатково популяризувати серед жителів Рівненської територіальної громади проходження військової служби за контрактом, – додають у пресслужбі.

Читайте також: Із 2021-го держава збільшила одноразову допомогу за укладання першого контракту із ЗСУ

Нагадаємо, заступником нового міського голови Рівного став лікар та учасник АТО Юрій Поліщук. Після приходу на посаду він заявив, що армія відчуватиме підтримку з боку нової влади.

Читайте також

  • У Рівному змінили керівницю військово-лікарської комісії. Що це означає
  • Зеленський створив Консультативну раду для захисту прав військових
На початок