"93 на 7 - повна нісенітниця". Менеджер суперника Усика - про слова Красюка щодо розподілу прибутків

"93 на 7 - повна нісенітниця". Менеджер суперника Усика - про слова Красюка щодо розподілу прибутків

"93 на 7 - повна нісенітниця". Менеджер суперника Усика - про слова Красюка щодо розподілу прибутків
. AP

Представник Джо Джойса вважає, що від майбутнього поєдинку його клієнт повинен отримати значно більше.

Менеджер британця Джо Джойса Сем Джонс прокоментував заявку промоутера українця Олександра Усика з приводу можливого розподілу прибутків від майбутнього поєдинку між боксерами.

Що трапилося?

Промоутер Олександр Красюк, коментуючи можливий бій Усика проти Джо Джойса, зазначав, що існує кілька перепон у питанні домовленості щодо поєдинку. Крім невизначеності щодо об'єднавчого бою між Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі, Красюк відзначав незадоволеність розподілом прибутків, зазначивши, що його проведення взагалі під питанням.

Читайте також: "Не упевнений, що бій взагалі відбудеться". Промоутер Усика - про шанси на поєдинок із Джойсом

Український промоутер також зазначав, що WBO повинна погодити розподіл прибутків у співвідношенні 93 на 7 замість 80-20 - мінімум, який передбачений Всесвітньою боксерською організацією.

Як відреагували у таборі Джойса на слова Красюка?

Менеджер британського боксера назвав "нісенітницею" слова Красюка з приводу розподілу прибутків. За словами Сема Джонса, він сподівається на те, що WBO прийме справедливе рішення у питанні фінансів.

"Щодо його слів про розподіл 93/7, це повна маячня. З великою повагою відносимося до WBO і упевнені, що вони прийдуть до справедливого розподілу грошей, як тільки справа дійде до промоутерських торгів".

При цьому менеджер Джойса зазначив, що представник Усика таким чином намагається отримати максимум від поєдинку українського боксера, відзначивши, що після наступного бою Олександр може обрати собі нового промоутера.

"Розуміємо, що Усику залишилося провести лише один бій з Олександром Красюком, і що він намагатиметься просунути цей поєдинок до торгів із промоутером Едді Гірном для того, щоб взяти у цьому безпосередню участь".

Що відомо

  • Наприкінці грудня 2020-го Олександр Красюк зазначав, що після наступного бою Усика відбудуться перемовини між ним і боксером з приводу подальшої співпраці;
  • Бій між Усиком та Джойсом має відбутися за звання тимчасового чемпіона WBO;
  • WBO дала дозвіл на об'єднавчий поєдинок між Ентоні Джошуа із Тайсоном Ф'юрі. Він запланований на 2021 рік, в домовленості передбачена можливість реванша;
  • Джо Джойс - непереможний британець, у кар'єрі якого 12 перемог у 12 професіональних боях (11 нокаутом).
На початок