Олега Плотницького визнали найкращим гравцем чвертьфіналів волейбольної Ліги чемпіонів

Олега Плотницького визнали найкращим гравцем чвертьфіналів волейбольної Ліги чемпіонів

Олега Плотницького визнали найкращим гравцем чвертьфіналів волейбольної Ліги чемпіонів
. Sir Safety Perugia Volley

Український волейболіст забезпечив своїй команді камбек та вихід у чвертьфінал Ліги чемпіонів.

Капітан збірної України з волейболу Олег Плотницький визнаний найкращим гравцем чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Звання найкращого Плотницький отримав за підсумками двох матчів чвертьфіналу волейбольної Ліги чемпіонів. Виступаючи за італійську "Перуджу", український волейболіст допоміг команді відігратися після поразки 0:3 у матчі-відповіді з "Моденою".

У другому матчі проти "Модени" Плотницький став одним із найрезультативнішим гравців команди (17 очок). Однак ключовим для українця та "Перуджи" став "золотий" сет, під час якого він зробив 9 подач поспіль, три з яких закінчилися ейсами.

Читайте також: 9 подач поспіль! Олег Плотницький приніс перемогу своїй команді у чвертьфіналі Ліги чемпіонів

Крім Плотницького, Європейська конфедерація назвала найкращу волейболістку чвертьфіналу жіночої Ліги чемпіонів. Нею стала бельгійка Брітт Херботс, яка виступає за італійську "Новару". У чвертьфіналі "Новара" двічі перемогла "Фенербахче" (3:1, 3:1), а Херботс набрала 26 очок у двох поєдинках.

Що відомо

  • Олег Плотницький є капітаном збірної України з волейболу;
  • У складі "Перуджи" 23-річний волейболіст виступає впродовж двох сезонів, у кожному з яких перемагав у Суперкубку Італії;
  • До виступів за "Перуджу" Плотницький виступав за харківський "Локомотив" (з 2015 по 2017 рр.), а також у Італії у складі "Монци" (з 2017 по 2019 рр.);

Що далі

  • 18 та 24 березня "Перуджа" Плотницького зіграє матчі півфіналу Ліги чемпіонів проти ще одного представника Італії "Трентіно".
  • У разі виходу в фінал на "Перуджу" очікуватиме переможець протистояння між російським "Зенітом" та польським "Кендзежин-Козле".
На початок