На Чернігівщині фура насмерть збила чоловіка

На Чернігівщині фура насмерть збила чоловіка

На Чернігівщині фура насмерть збила чоловіка
.

7-го березня близько 10-ї години вечора до поліції надійшло повідомлення про смертельну ДТП у Прилуцькому районі. На трасі між селами Синдаревське та Дорогинка автівка збила чоловіка. Про це Суспільному повідомила речниця поліції області Юлія Ковтун.

Як повідомив товариш загиблого, вони йшли пішки з Ніжина у село Рожнівка Ічнянської громади. В якийсь момент чоловік відстав, втративши 35-річного колегу з поля зору. А потім між селами Синдаревське та Дорогинка на неосвітленій частині дороги він побачив його тіло. Все вказувало на ДТП, але причетного до цього авто поруч не було.

На місці події, по уламках автомобіля, поліцейські встановили, що збила чоловіка вантажівка. Сліди від коліс свідчили про те, що транспортний засіб рухався з Ічні до Ніжина. Один з очевидців сказав, що неподалік аварії бачив вантажівку білого кольору.

Оперативники встановили, що до аварії може бути причетна вантажівка «Volvo», яка знаходилася у місті Ніжин. Наразі поліцейські проводять слідчі дії з 44-річним мешканцем Полтавської області, що був за кермом вантажівки. За словами водія, він навіть не знав, що міг збити людину.

Відкрито провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України — порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть особи.

Читайте також:

Подробиці потрійної ДТП під селом Петрове

На початок