Провели оперативну закупку: рівнянина затримали за наркоторгівлю

Провели оперативну закупку: рівнянина затримали за наркоторгівлю

Провели оперативну закупку: рівнянина затримали за наркоторгівлю
. ГУ НП

У Рівненському районі на збуті наркотиків поліцейські викрили 35-річного рівнянина, який продавав амфетамін. Про це розповіли у пресслужбі Нацполіції області. Його затримали у селищі Квасилів під час другої оперативної закупки.

Під час оперативної закупки, яка пройшла 3 березня, працівники карного розшуку Рівненського районного управління поліції у селищі Квасилів затримали наркодилера на збуті амфетаміну, – зазначають пресслужбі Нацполіції області.

На Рівненщині затримали наркоторговця – поліція
ГУ НП
" 35-річний рівнянин збув дві дози амфетаміну за 800 гривень. Першу закупку оперативники провели ще на початку лютого. Тоді зловмисник також продав дві дози аналогічної наркотичної речовини, що підтвердила відповідна експертиза", – розповіла речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Поліцейські встановили, що чоловік реалізовував наркотичні речовини на території обласного центру та Рівненського району, – уточнює речниця Нацполіції області.

Рівнянина затримали слідчі та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

На Рівненщині затримали наркоторговця – поліція
ГУ НП

Наразі вирішують питання про повідомлення чоловікові підозри за збут наркотичних засобів.

У пресслужбі Нацполіції області розповіли, що 35-річний рівнянин неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та був судимий за майнові злочин. Крім того, двічі притягувався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем в стані наркотичного сп’яніння та за інші правопорушення, – зазначають у поліції.

Суспільне готове озвучити позицію затриманого чи сторони його захисту, якщо вони виявлять таке бажання та вийдуть на зв'язок з редакцією в будь-який зручний спосіб.

Що відомо

  • У 2020-му році працівники управління по боротьбі з наркозлочинністю вилучили майже 12 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин.
  • Всього за рік правоохоронці вилучили понад 11 кілограмів конопель та майже пів кілограма макової соломи. Також вони знищили понад 19 тисяч нарковмісних рослин.

Читайте також

  • У грудні в Рівному правоохоронці затримали наркоторговця під час оперативної закупки. Парубок продавав метамфетамін.
  • Поліція Рівного затримала трьох жителів обласного центру за наркоторгівлю та виготовлення психотропів. Їх затримали під час шостої оперативної закупки.
  • У Рівному у чоловіків поліція вилучила майже 100 грамів наркотиків.
  • У Рівному провели обшуки у підозрюваних у наркоторгівлі, знайшли й вилучили 200 грамів психотропних речовин та понад пів мільйона гривень.
  • У Рівному затримали чоловіка, який ховав наркотики у спідній білизні.
  • П'ять затриманих у Рівному за одну ніч: чоловіки мали при собі наркотики.
  • Наркоторговці з Київщини та Хмельниччини торгували наркотиками в Рівному через соцмережі.
  • Подружжя везли з Польщі наркотики у пляшках на 3 мільйони гривень.
  • "Закладчиків" допоміг спіймати перехожий. Вони розмальовували стіни.
  • Рівненчани продавали на "чорному ринку" наркотичні пігулки з аптек.
На початок