На Борівщині на дистанційне навчання через COVID перевели четверту школу

На Борівщині на дистанційне навчання через COVID перевели четверту школу

На Борівщині на дистанційне навчання через COVID перевели четверту школу
.

Підвисочанська школа стала четвертою у Борівській громаді, яку перевели на дистанційне навчання через випадки COVID серед учнів та вчителів. Загалом понад 900 учнів продовжують вчитися вдома.

Рішення ухвалили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Борівської селищної ради, повідомив Суспільному Борівський селищний голова Олександр Тертишний.

Підвисочанська школа перейшла на дистанційний режим роботи з 25 лютого.

"Там 60 дітей. Захворіла директорка і два педагоги. Діти не захворіли, але вони всі контактні, тому призупинили", — сказав Тертишний.

На Борівщині на дистанційне навчання через COVID перевели четверту школу
Підвисочанська школа. Борівська селищна рада

Тепер у Борівській громаді повністю на дистанційному навчанні три школи: Борівська, Піско-Радьківська та Підвисочанська. У Богуславській — 5, 7, 9 класи.

Всього у Борівській громаді на дистанційному навчанні 921 учень із 1466, розповіла Суспільному начальниця відділу з питань гуманітарної політики Борівської селищної громади Тетяна Бондарівська.

"На сьогоднішній день продовжують хворіти на коронавірус п'ять учнів та дев'ять педагогів в чотирьох школах Борівської громади. Загальний стан хворих задовільний. Складних випадків перебігу хвороби серед педагогів і дітей немає", — додала вона.

До школи першими повернуться учні 5, 7, 9 класів Богуславської школи — 1 березня. З 5 числа — Борівської та Піско-Радьківської, а з 11 — Підвисочанської, повідомила Тетяна Бондарівська.

У громаді спостерігають спад захворюваності серед учнів, говорить начальниця відділу з питань гуманітарної політики Борівської селищної громади Тетяна Бондарівська. Хворих у дитсадках немає.

Посилювати карантинні заходи не планують, сказав Тертишний.

Що відомо

  • Через збільшення кількості випадків COVID-19 у громаді серед дітей та вчителів на дистанційне навчання з 15 лютого перевели учнів 5, 7, 9 класів Богуславської школи. Пізніше додому відправили учнів Борівської та Піско-Радьківської шкіл.
  • Станом на 19 лютого понад 140 школярів Харківщини хворіють на коронавірус.
На початок