Учнів ще однієї школи у громаді на Харківщині відправили на дистанційне навчання через COVID

Учнів ще однієї школи у громаді на Харківщині відправили на дистанційне навчання через COVID

Учнів ще однієї школи у громаді на Харківщині відправили на дистанційне навчання через COVID
. pexels.com

Учнів середніх та старших класів Піско-Радьківської школи у Борівській громаді перевели на дистанційне навчання через випадки захворювання на коронавірус серед працівників закладу.

Діти навчатимуться з дому протягом двох тижнів, повідомив в етері Суспільного 17 лютого Борівський селищний голова Олександр Тертишний.

"З сьогоднішнього дня у нас виявили в Піско-Радьківській школі випадки у чотирьох дорослих: три педагоги, один технічний службовець. Тому 5-11 класи також з сьогоднішнього дня на дистанційному навчанні. Це 121 учень", — сказав Тертишний.

Три школи у Борівській громаді на Харківщині закрили через коронавірус

За даними лабцентру, з початку року кількість нових випадків COVID в Борівській громаді зросла у півтора рази.

"Ми проводили рейди. І в автобусах, і торгових точках. Перевіряли, як карантинні заходи виконуються. Направили всім керівникам підприємств, організацій, директорам шкіл листи з вимогою провести профілактичну роботу. І розраховували на те, що найближчим часом ми цей ланцюжок розірвемо", — додав селищний голова.

Найбільше випадків фіксують у Боровій. "За 16 днів лютого у нас, на жаль, 91 випадок", — сказав Тертишний.

На питання, чи дотримуються жителі ОТГ маскового режиму, відповів ствердно: "Нормальна ситуація в автобусах. Більш-менш люди розуміють ситуацію".

Що відомо

  • Через збільшення кількості випадків COVID-19 у Боровій на дистанційне навчання перевели середні та старші класи Борівської школи №1, де захворіли 10 учнів, та Богуславської школи, де є випадки серед педагогів. Борівську та Богуславську школи перевили на дистанційне навчання на 10 днів, Піско-Радківську — на два тижні, уточнив Тертишний.
  • Навесні 2020 року випадки коронавірусу виявляли у Піско-Радківському інтернаті на Харківщині.
  • Минулої доби на Харківщині виявили 234 випадки коронавірусу, одужали 194 людини. До добової статистики внесли інформацію про 12 летальних випадків.
На початок