Студенти Чернігівської політехніки з 24 лютого навчатимуться стаціонарно

Студенти Чернігівської політехніки з 24 лютого навчатимуться стаціонарно

Студенти Чернігівської політехніки з 24 лютого навчатимуться стаціонарно
. ФОТО з архіву університету

З 24 лютого навчальний процес у Національному університеті «Чернігівська політехніка» повністю переводиться в аудиторний режим. Відповідний наказ оприлюднений на сторінці закладу у соцмережі.

Цю інформацію Суспільному підтвердила фахівець зі зв'язків із громадськістю НУ «Чернігівська політехніка» Наталія Конопля.

За її словами, після канікул 8-го лютого у виші розпочався другий семестр. На навчання вийшли групи, в яких не більше 20-ти студентів.

«З 24-го лютого решта студентів виходить також на навчання, адже згідно рішення Кабміну вже з понеділка, 22 лютого, в Україні набуває чинності адаптивний карантин, і Чернігів буде знаходитись у «жовтій» зоні», - розповіла Наталія Конопля.

Що стосується іншого чернігівського вишу - Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка — то там наразі це питання ще не вирішили.

«Приймемо найближчими днями. Наразі у нас змішана форма навчання. 1-й та 4-й курси навчаються очно, за винятком груп, де більше 20-ти осіб. Це здебільшого лекції, які проводять онлайн. 2-й, 3-й та 5-й курси поки заочно», - сказав в коментарі Суспільному проректор з питань молодіжної політики та іміджевої діяльності Анатолій Тимошенко.

Читайте також:

Уряд повернув адаптивний карантин. Якими будуть нові обмеження

На початок