Розвивати туризм через блогерство та завершити довгобуди: плани Скічка як очільника ЧОДА

Розвивати туризм через блогерство та завершити довгобуди: плани Скічка як очільника ЧОДА

Розвивати туризм через блогерство та завершити довгобуди: плани Скічка як очільника ЧОДА
. Суспільне: Черкаси

Розвивати туризм через блогерство, завершити довгобуди й оновити медзаклади. Усе це планує зробити на посаді новий очільник Черкаської обласної адміністрації Олександр Скічко.

Про це він розповів під час першої прес-конференції.

Серед пріоритетів й "Велике будівництво". За цією програмою, розповів Олександр Скічко, зведуть дитсадок на Митниці, будинки культури в Каневі та Умані, а також добудують 27 незавершених сільських амбулаторій. Розвиватиме й туризм.

"Бренд «Черкащина – місце сили» ми плануємо розвивати за допомогою блогерів, з допомогою відомих селебріті, яких ми будемо запрошувати долучатися для популяризації туристичного напрямку в Черкаській області".

Як розповів Суспільному керівник громадської організації "Академія стратегічних досліджень" Сергій Пасічник, плани нового очільника області – реалістичні. Але втілити їх буде непросто, адже нині у нього значно менше повноважень, ніж у попередників до часів Майдану.

"Якісь, можливо, зміни будуть, але я не готовий сказати, що вони будуть глобальні, якщо будуть робитися лише на рівні області. При всій повазі до Олександра Олександровича, але не тільки він вирішує якісь питання. Хоча б два-три місяці має пройти. Тому що, якщо людина зовсім «заходить» з нуля і не дуже орієнтується саме конкретно у ситуації в області, їй всеодно потрібен час. Скічку трішки простіше. Він був нардепом і принаймні частину проблематики області в межах хоча би свого округу знає".

Що відомо

  • Олександр Скічко став чинним головою ЧОДА 2 лютого.
  • Нагадаємо, Олександр Скічко – четвертий голова ОДА за час президенства Володимира Зеленського. Попередньо Черкащиною керували Сергій Сергійчук, Роман Боднар, Ігор Шевченко та Олександр Вельбівець.

На початок