Суд продовжив запобіжні заходи обвинуваченим у справі про вбивство Кирила Тлявова

Суд продовжив запобіжні заходи обвинуваченим у справі про вбивство Кирила Тлявова

Суд продовжив запобіжні заходи обвинуваченим у справі про вбивство Кирила Тлявова
. Суспільне, Нікіта Галка

Переяславський міський районний суд 11 лютого продовжив до квітня запобіжні заходи обвинуваченим у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова.

Про це Суспільному розповів прокурор Сергій Самчук.

За його словами, під час засідання допитали останнього свідка — мешканку будинку, біля якого був убитий хлопчик. Жінка підтвердила, що чула постріляли, а коли вийшла з будинку побачила, що хлопчик був без свідомості, а з голови текла кров.

Як розповіла Суспільному бабуся загиблої дитини Олександра Тлявова, на суді допитали й родину Тлявових.

"Мене дуже здивувало, що адвокати нас спитали чи отримували ми від обвинувачених гроші. Бо вони кажуть, що нібито передали нам гроші на реанімобіль. Я сказала: особисто я і наша сім’я ніяких грошей від не отримували", – сказала Олександра Тлявова.

За рішенням суду, обвинувачені Дмитро Кривошей та Володимир Петровець, які вийшли під заставу у березні 2020-го, перебувають під зобов’язанням. Неповнолітній обвинувачений також. А експоліцейського Івана Приходька суд залив під вартою до квітня.

Що відомо

  • 31 травня 2019 року четверо осіб, серед яких двоє поліцейських, відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї. Пізніше виявилося, що куля влучила у хлопчика, що був у сусідньому дворі. 3 червня п’ятирічний Кирило Тлявов помер у лікарні.
  • 23 грудня обвинувальний акт щодо вбивства 5-річного Кирила Тлявова направили до суду. Справу розслідують за статтями "хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї" і "вбивство через необережність".
На початок