На Прикарпатті через снігопад частково обмежили проїзд вантажівок

На Прикарпатті через снігопад частково обмежили проїзд вантажівок

На Прикарпатті через снігопад частково обмежили проїзд вантажівок
. Unsplash

На автомобільній дорозі Мукачево-Львів на ділянці від міста Рогатин до межі з Львівською областю ввели обмеження для проїзду великогабаритного транспорту. Про це кореспондентам Суспільного Карпати повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг області Михайло Новосільський.

За його словами, впродовж ночі найбільше снігу випало поблизу Рогатина.

"Ніч виявилася дуже складною для наших підрядних організацій, бо пішов інтенсивний сніг. Зараз по всіх дорогах області проїзд забезпечений. На дорогах працюють усі наші підрядні організації, йде інтенсивна очистка доріг від снігу, - розповідає Михайло Новосільський. – Великих проблем на дорогах не було. Трошки буксували автомобілі на підйомі у Вістовій".

До слова, Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області обслуговує 1 018 км доріг державного значення.

Водіїв та пішоходів просять бути обережними на дорогах і в обласній поліції.

"Не залишайте транспортні засоби на проїжджій частині, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Пішоходам слід переходити дорогу лише в зазначених місцях, попередньо переконавшись у відсутності автомобілів. Позначте свій одяг світловідбиваючими елементами, таким чином ви станете більш видимими для водіїв в темний час доби", - йдеться у повідомленні.

Читайте також

На початок