"Укрзалізниця" обіцяє врахувати побажання пасажирів при призначенні літніх рейсів

"Укрзалізниця" обіцяє врахувати побажання пасажирів при призначенні літніх рейсів

"Укрзалізниця" обіцяє врахувати побажання пасажирів при призначенні літніх рейсів
. УНІАН

"Укрзалізниця" збирає пропозиції та побажання від пасажирів щодо літніх пасажирських перевезень, з урахуванням яких призначатимуться поїзди у цей туристичний період.

Як зазначається в оприлюдненому на сайті УЗ повідомленні, про це заявив член правління АТ "Укрзалізниця", директор філії "Пасажирська компанія" Олександр Перцовський.

"Ми створили спеціальну скриньку, збираємо коментарі та пропозиції щодо маршрутів. Думаю, люди надихнулися тим, що ми зробили курортний зимовий Інтерсіті+ та назвали його "Лижний експрес", — зазначив посадовець.

Також він розповів, що нині залізничники працюють над розкладом з урахуванням пасажиропотоку попередніх періодів, та додав, що компанія веде переговори з туристичним сектором.

"Ми хочемо, щоб турагенції співпрацювали з Укрзалізницею, хочемо повернути пасажирів на залізницю, збираємо інформацію, де, у якій кількості, за якою ціновою політикою люди готові їхати", – сказав Перцовський.

У повідомленні пресслужби УЗ зазначається, що всі охочі можуть надіслати свої пропозиції на електронну адресу [email protected]. Компанія обіцяє, що фахівці розглянуть їх та врахують за наявності відповідних технічних можливостей.

Що відомо

  • Акціонерне товариство "Українська залізниця" запустило чат-боти в месенджерах Viber і Telegram з функцією продажу квитків на поїзди.
  • В "Укрзалізниці" розповіли, як вплинули снігопади на графік роботи поїздів.
  • Майже 200 тисяч пасажирів подорожували залізницею під час новорічних свят. Найбільший попит мали потяги західного сполучення.
  • Напередодні зимових свят Укрзалізниця відновила рух низки поїздів, зокрема і поїзду "Миколаїв – Рахів". Також компанія призначила три додаткових поїзди у популярних напрямках: Київ — Івано-Франківськ, Ворохта, Полтава — Ворохта та Кременчук — Івано-Франківськ.
  • Раніше УЗ показала поїзд для VIP-поїздок. У ньому є вагони з кондиціонерами, ванною і кімнатами для нарад.

На початок