"Харківські тепломережі" очолить екскерівник "Харківобленерго"

"Харківські тепломережі" очолить екскерівник "Харківобленерго"

"Харківські тепломережі" очолить екскерівник "Харківобленерго"
. kharkivoda.gov.ua

У Харківській міській раді визначилися з керівництвом комунального підприємства "Харківські теплові мережі".

Гендиректором підприємства стане Василь Скопенко, який у 2018-2020 рр. очолював "Харківобленерго", розповів на нараді 2 лютого секретар міськради Ігор Терехов.

Від нового керівника в міськраді очікують "наведення ладу на підприємстві, якісно нового надання послуг із забезпечення теплом і гарячою водою, ліквідації розриттів у найкоротші терміни".

"Необхідно провести технічну інвентаризацію всіх котелень, магістральних і внутрішньоквартальних мереж", — сказав Терехов.

Читайте також: Дотації для "чорної діри": у Харкові обіцяють підтримку "Тепломережам" з міськбюджету

Як зазначають у міськраді, Скопенко працював начальником Південного районного відділення енергозбуту "Харківобленерго", заступником голови правління — директором "Харківенергозбут", комерційним директором АТ "Київобленерго", виконував обов'язки гендиректора "Харківобленерго".

На звільненні Скопенка з "Харківобленерго" навесні 2020 року наполягав тодішній голова облдержадміністрації Олексій Кучер, який вказував "на проблемні ситуації, які створює обленерго для бізнесу і абонентів". Скопенко відповів, що виправлятиме зауваження, після чого посаду в. о. директора компанії обійняв Костянтин Логвиненко.

Що відомо

  • 5 січня секретар Харківської міськради Ігор Терехов заявив про звільнення з посади генерального директора комунального підприємства "Харківські теплові мережі" Сергія Андрєєва, який керував тепломережами з 2002 року. Терехов заявив, що Андрєєв "не виправдав довіри", а підприємство потребує кризового менеджменту.
  • На початку січня в реєстрі НАЗК з'явилася декларація працівника Запорізької АЕС Сергія Пшеничного як кандидата на посаду генерального директора комунального підприємства "Харківські теплові мережі".
  • Секретар міськради Ігор Терехов повідомив, що має кілька кандидатур кризових менеджерів, але людей, про яких писали ЗМІ, він "навіть не розглядав".
На початок