Першим вдарив поліцейський: мати одного з підозрюваних у вбивстві на Масанах у Чернігові

Першим вдарив поліцейський: мати одного з підозрюваних у вбивстві на Масанах у Чернігові

Першим вдарив поліцейський: мати одного з підозрюваних у вбивстві на Масанах у Чернігові
. ФОТО: Суспільне Чернігів

Перший удар завдав поліцейський, і конфлікт почався на сходинках магазину АТБ. Таку версію подій, яку почула від свого сина Ярослава, підозрюваного у вбивстві поліцейського, озвучила його мати Людмила Сапожнікова.

Про це вона розповіла за підсумками засідання у Деснянському райсуді Чернігова 4 жовтня.

«Вони стояли на сходинках. Підлітки з подружками приїхали з центру, купили води і збирались проводити дівчат. Ми це знаємо, бо зідзвонювались. Перший ударив поліцейський (Артур Єрохін, - ред.). Він п’яний поліз до підлітків, якої реакції він очікував? Він думав, що Ярослав (один з підозрюваних, – ред.) один», - сказала Людмила Сапожнікова.

Також, з її слів, обидвоє поліцейських були напідпитку, а про те, що відбувалося безпосередньо в магазині АТБ, вона не знає.

На питання чи були поліцейські в нетверезому стані, речниця поліції області Наталія Слабеняк відповіла так:

«Нині тривають слідчі дії для з’ясування всіх обставин».

Зі слів Людмили Сапожнікової, батьки підозрюваних просять пробачення у всіх:

«Ніхто не заперечує жорстокість підлітків. Ми, батьки, вимолюємо пробачення у всіх. Це жах, який відчувають батьки. Але там було стільки дорослих, дуже багато людей гуляли і ще гірше – поліція, яка приїхала і подивилась».

Нагадаємо, в ніч на 2 жовтня в мікрорайоні Масани група молодиків напала на двох поліцейських. Інцидент трапився в супермаркеті "АТБ" на вулиці Незалежності. Двоє правоохоронців були у відпустці та в цивільному одязі. Один з них загинув на місці. Інший потерпілий – тридцятирічний Володимир Савон зараз перебуває у нейрохірургічному відділенні Чернігівської обласної лікарні.

Що відомо:

На початок