Заступник голови Житомирської облради Олег Дзюбенко звільнився з військової служби у запас

Заступник голови Житомирської облради Олег Дзюбенко звільнився з військової служби у запас

Житомир, облрада, Олег Дзюбенко
Олег Дзюбенко. Житомирська облрада

Мобілізований у квітні 2022 року перший заступник голови Житомирської облради Олег Дзюбенко звільнився із військової служби у запас та вже кілька днів виконує обов'язки керівника облради Володимира Федоренка.

Про це Суспільному розповіла начальниця управління інформації зв'язків з громадськістю Житомирської облради Наталія Лайчук.

За її словами, він звільнився зі служби за сімейними обставинами.

"Олег Дзюбенко узявся до виконання своїх посадових обов'язків та обов'язків голови Житомирської обласної ради з 9 травня 2024 року у зв'язку зі звільненням з військової служби у запас за сімейними обставинами. Про це 14 травня було оприлюднене на сайті облради відповідне розпорядження відповідно до норм чинного законодавства", — сказала Наталія Лайчук.

Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті Житомирської облради 14 травня.

До Житомирської облради повернувся мобілізований заступник голови, який працюватиме керівником
Розпорядження голови Житомирської обласної ради, 14 травня 2024 рік. Житомирська облрада

У документі також йдеться про припинення виконання заступником голови Житомирської облради Володимиром Ширмою обов'язків першого заступника голови.

Раніше Суспільне повідомляло, що перший заступник голови Житомирської облради Олег Дзюбенко був мобілізований і з весни 2022 року ніс військову службу. Свою щорічну декларацію за 2023 рік він подав 27 березня 2024 року.

У 2023 році він отримав 406 тисяч 520 гривень виплат військовослужбовцю від Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, 2 тисячі 340 гривень від Житомирської обласної державної адміністрації, які позначені як “інше 126 (додаткове благо)” та 104 гривні процентів від банку. Готівкою він задекларував 95 тисяч гривень.

Його дружина, Світлана Куницька, у 2023 році отримала 32 тисячі 200 гривень пенсії. Готівкою у неї 30 тисяч гривень та 17 тисяч доларів.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок