На Житомирщині закладчицю наркотиків засудили до 8 років тюрми — обвинувачена вини не визнала

На Житомирщині закладчицю наркотиків засудили до 8 років тюрми — обвинувачена вини не визнала

Закладки
Згортки з наркотиками для "закладок". Фото: поліція Житомирщини

У Звягелі місцеву 29-річну жительку засудили до 8 років позбавлення волі за продаж і поширення наркотиків через створення так званих "закладок". Обвинувачена своєї вини не визнала — з її слів, вона думала, що проходить "квест".

Про це Суспільному розповіла речниця Житомирської обласної прокуратури Тетяна Гоша.

Речниця прокуратури каже, що за даними слідства, наркотиками обвинувачену забезпечував дилер, з яким жінка налагодила зв'язок через соцмережі.

"Особливу активність жінка проявила у січні 2021 року. Посилки вона отримувала поштою й інколи розфасовувала оптову партію на дози. Далі вона робила в різних місцях "закладки", геолокацію яких надсилала наркодилеру — від нього жінка отримувала гроші за проданий товар. Жінку затримали, коли вона одержала чергову посилку з 60 грамами амфетаміну — такий об'єм наркотиків вважається особливо великим розміром. За допомогою телефону жінки вдалося встановити геолокацію ще декількох "закладок" наркотиків", — поінформувала Тетяна Гоша.

За її словами, обвинувачена своєї вини не визнала. Жінка переконувала суд, що не знала про вміст посилок, оскільки вважала такий формат заробітку свого роду квестом. На суді таке пояснення сприйняли як спробу уникнути кримінальної відповідальності.

За вироком суду жінці призначили покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок