Вінничани привезли 10 медалей з чемпіонату Європи та Кубка світу з універсального бою

Вінничани привезли 10 медалей з чемпіонату Європи та Кубка світу з універсального бою

Вінничани на Кубку світу та чемпіонаті Європи х універсального бою
Вінничани на Кубку світу та чемпіонаті Європи х універсального бою. ВМР

Вінницькі спортсмени привезли з чемпіонату Європи та Кубку світу з універсального бою 10 нагород. Змагання відбулися у турецькому місті Мерсін.

У Кубку світу взяли учать 32 країни та понад 400 учасників, у чемпіонаті Європи – 22 країни та близько 250 учасників. Про це повідомили на сайті Вінницької міськради.

Так, на чемпіонаті Європи вінницькі спортсмени здобули наступні нагороди: Артем Зімін – золоту та срібну медалі, Кирило Вербицький – "срібло" та "бронзу", Олексій Кірілов – "срібло".

Місця за результатами Кубка світу розподілили так: Артем Зімін – перше та третє, Кирило Вербицький – перше та друге, Олексій Кірілов – третє.

Артем Зімін та Кирило Вербицький — вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5, а Олексій Кірілов — КЗ ВОКДЮСШ.

"Ми пишаємося нашими спортсменами. Вони щодня тренуються, щоб на міжнародних змаганнях гідно представляти Вінницю та Україну", – зазначив тренер МДЮСШ №5 Олег Бузовський.

Він також повідомив, що у підсумку збірна України, де окрім вінничан виступали спортсмени із Хмельницької області, Одеси та Чернівців посіла перше місце у загальнокомандному заліку.

Підписуйтеся на новини Суспільне Вінниця у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube

На початок