Спроба самогубства під час перебування у ТЦК на Закарпатті: проводиться службова перевірка

Спроба самогубства під час перебування у ТЦК на Закарпатті: проводиться службова перевірка

ЗСУ (фото ілюстративне)
ЗСУ (фото ілюстративне). УНІАН

У Хустському РТЦК та СП проводять службову перевірку через повідомлення про ймовірну спробу самогубства.

Про це Суспільному повідомили у пресслужбі Закарпатського територіального центру комплектування.

За інформацією відомства, 13 березня військовозобов'язаного затримали прикордонники при спробі незаконного перетину кордону. Надалі представники ДПСУ доставили його до РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних.

"Під час перебування на території РТЦК та СП, громадянин зайшов до вбиральні, де через деякий час його знайшов представник Хустського РТЦК та СП. Чоловік сидів на підлозі зі слідами крові та порізами на руках. Військовослужбовці ТЦК та СП надали невідкладну домедичну допомогу та викликали поліцію та карету "швидкої допомоги", яка доставила чоловіка до Хустської міської лікарні", — розповіли у пресслужбі.

Лікарі зафіксували спробу суїциду. Наразі за даним фактом проводиться службова перевірка, додали у відомстві.

У коментарі Суспільному в пресслужбі Закарпатського ТЦК та СП повідомили, що військовозобов'язаний пропонував хабар працівникам ТЦК, намагався втекти, перелізаючи через колючий дріт, а також поводив себе неадекватно.

Оновлено: Пізніше дівчина військовозобов'язаного заявила, що її хлопця викрали та побили у Хустському районному територіальному центрі комплектування. А після цього — довели до спроби самогубства. Вона звернулась до правоохоронців. Наразі правоохоронці відкрили кримінальне проведження за фактом доведення до самогубства.

Підписуйтеся на Суспільне Ужгород: Facebook, YouTube, Telegram, Viber, Instagram, Threads

На початок