У Шостці на Сумщині провели в останню путь військовослужбовця Миколу Шуляка

У Шостці на Сумщині провели в останню путь військовослужбовця Миколу Шуляка

Поховали Миколу Шуляка у Шостці 20 квітня
Микола Шуляк. Микола Нога

20 квітня у Шостці провели в останню путь військовослужбовця Миколу Шуляка. 18 січня чоловік отримав поранення, далі проходив реабілітацію. Микола Шуляк помер дорогою додому під час відпустки для лікування — у нього не витримало серце.

Про це повідомив міський голова Шостки Микола Нога.

Микола Шуляк народився 23 травня 1979 року у селі Могильне на Кіровоградщині. Через кілька років сім’я Шуляків переїхала до Степанівки Сумської області.

Чоловік здобув фах газоелектрозварника, згодом пройшов строкову службу. Після працював зварником на приватному підприємстві.

У 2016 році Микола Шуляк разом з родиною переїхав до Шостки, у подружжя троє дочок. Згодом чоловік працював у Харкові, а наступного дня після початку великої війни записався добровольцем до ЗСУ. На фронті виконував обов’язки гранатометника стрілецької роти. Воював поблизу Бахмуту та Лиману, а також на Харківському напрямку.

У Шостці на Сумщині провели в останню путь військовослужбовця Миколу Шуляка
Прощання з Миколою Шуляком, Шостка, Сумська область, 2024 р. Микола Нога

Його відзначили нагрудним знаком "Ветеран війни — учасник бойових дій". 18 січня 2024 року отримав складне поранення. Спочатку лікувався у Дніпрі, потім у Рівному.

"Завдяки зусиллям провідних лікарів вдалося врятувати руку… Процес реабілітації був болючим і довготривалим, але чоловік вже мріяв повернутися на передову, до своїх бойових побратимів. Микола Шуляк помер по дорозі додому, з Києва до Шостки, під час відпустки для лікування поранення… Не витримало серце", — зазначив Микола Нога.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок