Родині загиблого внаслідок атаки РФ по Одесі 15 березня фельдшера подарували квартиру

Родині загиблого внаслідок атаки РФ по Одесі 15 березня фельдшера подарували квартиру

Родині загиблого 15 березня фельдшера Сергія Ротару подарували квартиру
Дружина загиблого 15 березня фельдшера Сергія Ротару. Одеська ОВА

Родині загиблого внаслідок російської ракетної атаки 15 березня фельдшера Сергія Ротару подарували нову двокімнатну квартиру в Одесі.

Про це 3 травня повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер

Житло для родини придбав бізнесмен з Одещини. Квартиру також обладнали усім необхідним за кошт "небайдужого одесита", зазначили у повідомленні.

Сергій був фельдшером підстанції №5. Разом з колегами він приїхав на виклик до потерпілих внаслідок ракетного удару. У цей час російська армія вдруге завдала удару по Одесі. За словами завідувача підстанції №1 Владислава Крижановського, медик загинув на місці. Його поховали 19 березня.

Родині загиблого внаслідок атаки РФ по Одесі 15 березня фельдшера подарували квартиру
Родина загиблого 15 березня фельдшера Сергія Ротару. Одеська ОВА

Що відомо про атаку РФ по Одесі 15 березня

В Одеській області повітряну тривогу оголосили об 11:01. Через декілька хвилин в Одесі пролунав потужний вибух, водночас у Повітряних силах повідомили про ракету у напрямку Одеси.

О 11:08 у Повітряних силах попередили про загрозу балістики для південних областей. Об 11:21 в Одесі пролунав повторний потужний вибух і після нього ще один. Відбій дали об 11:47.

Унаслідок атак руйнувань зазнала цивільна інфраструктура, повідомили у ДСНС Одещини. Також ударом пошкодило десять приватних будинків, станцію технічного обслуговування, газопровід низького тиску та два пожежно-рятувальних автомобілі.

Наразі відомо про 21 загиблого та понад 70 поранених. Серед загиблих — рятувальник Денис Колесніков, фельдшер Сергій Ротару, колишній віцемер Одеси Сергій Тетюхін, командир батальйону "Цунамі" Олександр Гостіщев.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області.

На початок