Ракетна атака по Одесі 1 травня: у лікарні прокоментували стан госпіталізованого

Ракетна атака по Одесі 1 травня: у лікарні прокоментували стан госпіталізованого

Наслідки від атаки РФ по Одесі, 2 травня 2024 рік
Наслідки від атаки РФ по Одесі, 2 травня 2024 рік. Суспільне Одеса

Унаслідок ракетної атаки по Одесі 1 травня до однієї з міських лікарень госпіталізували 32-річного чоловіка. Наразі він перебуває у важкому стані в реанімації.

Про таке 2 травня Суспільному розповів директор цієї лікарні Денис Себов.

За його словами, чоловік потрапив до лікарні у стані ступору зі сполученою торакоабдомінальною травмоюЗакрита травма живота., з переломами ребер та внутрішньочеревною кровотечею. Його одразу ж прооперували.

"Проведене оперативне втручання, зроблено дренаж грудної порожнини й спленоктомію.Операція з видалення селезінки.Наразі пацієнта вдалось стабілізувати та ліквідувати кровотечу, він у важкому стані перебуває у відділенні реанімації інтенсивної терапії. Характер травми ударнохвильвий, є ще вторинні осколкові ураження сітківки, над цим працюють офтальмологи", — пояснив Себов.

Що відомо про атаку РФ по Одесі 1 травня

Повітряну тривогу в регіоні оголосили о 21:55. Через декілька хвилин в Повітряних силах попередили про загрозу застосування російською армією балістичного озброєння. О 21:58 у місті пролунали два вибухи. Відбій дали о 22:26.

Російська армія атакувала місто балістикою. Поцілили у сортувальний центр "Нової пошти". Одну людину шпиталізували, ще 13 надали допомогу на місці.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок