В Одесі під час тривоги пролунали вибухи: що відомо

В Одесі під час тривоги пролунали вибухи: що відомо

Важливо

Зранку 24 квітня в Одесі під час тривоги пролунали вибухи. У Повітряних силах повідомили про ракетну небезпеку.

Про це повідомляють кореспонденти Суспільного.

Тривогу в регіоні оголосили о 6:57, під час неї в Одесі почули перший вибух. Пізніше ще два. У Повітряних силах повідомили про ракетну небезпеку в областях, де оголосили тривогу. У місті побачили дим після першого вибуху, наша кореспондентка повідомила, що після цього почав виднітись дим як від пожежі.

Також, як передають кореспонденти Суспільного, під час вибухів були перебої зі світлом, у деяких його вимкнули.

ОНОВЛЕНО о 8:11. В Одесі тимчасово обмежили рух на наступних ділянках, повідомили у поліції:

  • вулиця Спартаківська кут вулиці Кордонної;
  • рух в бік Горбатого мосту — перекрито.

ОНОВЛЕНО о 9:30. 43-річна жінка травмувалась через ракетний удар по Одесі, її у стані середнього ступеню тяжкості доставили в лікарню, повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

Близько 30 будинків пошкоджено ударною хвилею: вибиті шибки та скло, в деяких оселях впали стелі. На місці працюють правоохоронці.

ОНОВЛЕНО о 9:55. Через ранкову атаку по Одесі пошкоджень зазнали повітряні лінії, повідомили у ДТЕК. Тимчасового без світла залишилась частина осель в Хаджибейському районі міста. Фахівці працюють над відновленням електроенергії.

ОНОВЛЕНО о 10:39. В Одесі армія РФ завдала удару по місцю, де зберігається виведена з ладу автомобільна техніка, повідомили у Силах оборони півдня. Там зазначили, що росіяни намагаються вишукувати об'єкти військової інфраструктури в тилу. Проте обійшлося без жертв, військові на місці удару не перебували.

ОНОВЛЕНО о 10:55. На місці ліквідації наслідків ракетної атаки в Хаджибейському районі Одеси розгорнули оперативні штаби, повідомили у міськраді. Вони працюватимуть сьогодні до 19:00 та завтра з 9:00 до 17:00. Розташовані за такими адресами: вул. 1-а Приміська, 37-А вул. 5-а Заводьска, 233.

ОНОВЛЕНО о 12:07. Жінка, яка потрапила до лікарні через атаку РФ по Одесі, проходить лікування амбулаторно, повідомили у пресслужбі міськради.

ОНОВЛЕНО. 18:49. Станом на 18:30 в Одесі відновили електро- та водопостачання, повідомив міський голова Геннадій Труханов. За його даними, на місці ранкового обстрілу зафіксували пошкодження 45 житлових будинків, в яких 769 квартир, а також 169 вікон та 555 м² покрівлі.

У ДТЕК "Одеські електромережі" зазначили, що після ранкового обстрілу без світла перебували 32 тисячі родин. Наразі всі домівки заживлені.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок